Στη Σύμη ταξίδεψε ο Ηρακλής Μαριτσών για το πρωτάθλημα Κ14

Στη Σύμη ταξίδεψε ο Ηρακλής Μαριτσών για το πρωτάθλημα Κ14

Στη Σύμη ταξίδεψε ο Ηρακλής Μαριτσών για το πρωτάθλημα Κ14

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 11381 ΦΟΡΕΣ

Την περασμένη Κυριακή έπαιξε ο Ηρακλής Μαριτσών στη Σύμη για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ14, όσον αφορά τον 2ο όμιλο.

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν με 2-1, αλλά σημασία σ’ αυτά τα πρωταθλήματα έχει η συμμετοχή στην ανάπτυξη και να χαίρονται όλα τα παιδιά κάθε αγώνα ξεχωριστά. Το κόστος μετακίνησης καλύφθηκε μετά από πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Οικονομικών Τάσου Σπανού και η διοίκηση του συλλόγου τον ευχαριστεί μέσω της παρακάτω ανακοίνωσης:
«Ο πρόεδρος και υπεύθυνοι της Ακαδημίας του Ηρακλή Μαριτσών, με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τον αντιδήμαρχο οικονομικών του δήμου Ρόδου, κ. Σπανό Αναστάσιο, για την ευγενή χορηγία, να καλύψει το κόστος των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων των μικρών μας αθλητών του ηλικιακού τμήματος Κ14, ώστε να μεταβούμε στη Σύμη και να συμμετέχουμε σε προγραμματισμένο αγώνα.

Η διάθεση και η συνεχή συμβολή σας, σε ό,τι σας έχει ζητηθεί, αποδεικνύει έμπρακτα ότι είστε αρωγός της μεγάλης μας προσπάθειας για να κρατήσουμε ζωντανό τον αθλητισμό και την δημιουργική απασχόληση των νέων στα Μαριτσά.

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους Γονείς που μας εμπιστεύονται και μας στηρίζουν για να μπορούμε να συνεχίσουμε αυτό που έχουμε δημιουργήσει τα τελευταία δύο χρόνια στην ποδοσφαιρική Ακαδημία του Ηρακλή Μαριτσών.»

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”