To Νέο Φυλλάδιο των Super Market Παναγιωτάς κυκλοφόρησε

To Νέο Φυλλάδιο των Super Market Παναγιωτάς κυκλοφόρησε

To Νέο Φυλλάδιο των Super Market Παναγιωτάς κυκλοφόρησε

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2414 ΦΟΡΕΣ

Βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων με Super Προσφορές 1+1 ΔΩΡΟ και μέχρι 50% Φθηνότερα!

Μπορεί οι βροχές του Μαϊου να μας ταλαιπώρησαν λίγο, αλλά όλα δείχνουν πως το καλοκαίρι είναι εδώ!

Στα Super Market Παναγιωτάς υποδεχόμαστε την πιο ζεστή εποχή του χρόνου, με δροσερές προσφορές 1+1 ΔΩΡΟ σε παγωτά, που απογειώνουν σαν «πύραυλοι» την απόλαυση και τη διάθεσή σας!

Αλλά και με φρεσκοκατεψυγμένα θαλασσινά κι έτοιμα γεύματα θαλασσινών, που μυρίζουν θάλασσα και συνδυάζονται ιδανικά με ούζο και κρασί από την πλούσια κάβα μας!

Στο τμήμα μαναβικής θα βρείτε ολόφρεσκα λαχανικά για να φτιάξετε δροσερές και υγιεινές σαλάτες αλλά και πολλά ελληνικά και εξωτικά φρούτα, πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, ιδανικά για διατροφή πριν την εξόρμηση στις παραλίες.

Η φρεσκάδα και η γεύση συνεχίζουν την παρουσία τους στο τμήμα κρεοπωλείου με εκλεχτές προτάσεις κρεατικών, εξαιρετικής ποιότητας και χαμηλών τιμών (ενδεικτικά, ολόκληρο κοτόπουλο ελληνικό μόνο 2,65€ το κιλό).

Και για το μαγείρεμα όλων αυτών, σας έχουμε μια μοναδική προσφορά σε Ηλιέλαιο 5lt μόνο με 7,45€!

Στα ψυγεία και τις καταψύξεις θα βρείτε τυριά, γιαούρτια, επιδόρπια αλλά και πίττες και γεύματα κρεατικών σε τιμές, που ανοίγουν κι άλλο την όρεξη.

Για εσάς που λατρεύετε τις πατάτες, ήρθε η στιγμή να ερωτευτείτε με το πρώτο δάγκωμα, ανακαλύπτοντας την καινοτομία γεύσεων πατάτας με φλούδες και μυρωδικά, σε κλασσικό σχήμα αλλά και extra τραγανές στο φούρνο, σε ανέμελες τιμές 40% φθηνότερα.

Σε απίστευτες τιμές θα βρείτε ακόμη γάλατα, ελληνικούς και στιγμιαίους καφέδες και επειδή ο φραπέ είναι ο αγαπημένος των Ελλήνων, ειδικά το καλοκαίρι, σας περιμένει και μια μικρή έκπληξη με φραπιέρες 120watt μόνο με 39,90€.

Για την υγιεινή και περιποίηση των σπιτιών, θα βρείτε απίστευτες προσφορές σε χαρτικά, καθαριστικά, απορρυπαντικά και μαλακτικά μέχρι και 50% φθηνότερα.

Ποικιλία, ποιότητα και τιμές, που μόνο τα Super Market Παναγιωτάς, μπορούν να σας εξασφαλίσουν.

Και μην ξεχνάτε την καθημερινή σας στάση στο Coffee, Bakery & Snacks στο Super Market Παναγιωτάς (Αφάντου) για να απολαύσετε μυρωδάτο καφέ, διαλέγοντας από μια μεγάλη ποικιλία, αλλά και λαχταριστά σάντουιτς και ολόφρεσκες σαλάτες, φτιαγμένα από το έμπειρο κι ευγενικό προσωπικό μας.

Ξεφυλλίστε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών εδώ:

bit.ly/3qdZ8xK

 

Διαβάστε ακόμη

Αυθεντικό Μαγιάτικο Πάσχα με τη φιλοξενία της Grecotel

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Ο Όμιλος H Hotels Collection | Hatzilazarou Group μέγας χορηγός του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου της Ρόδου

Δράση «ζωής» στη Ρόδο με τους μαθητές σε πρώτο πλάνο

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

To ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ των SUPER MARKET ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ μόλις βγήκε!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,7 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα