Συνελήφθη 51χρονος που είχε καταδικαστεί για παρενόχληση ανηλίκου

Συνελήφθη 51χρονος που είχε καταδικαστεί  για παρενόχληση ανηλίκου

Συνελήφθη 51χρονος που είχε καταδικαστεί για παρενόχληση ανηλίκου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 10401 ΦΟΡΕΣ

Η καταδικαστική απόφαση που είχε λάβει το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου για το ραντεβού σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που είχε κλείσει 51χρονος στη Ρόδο σε ανήλικο μαθητή τον οποίο παρενοχλούσε στέλνοντας του μηνύματα μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης, εκκρεμούσε με αποτέλεσμα ο 51χρονος να εντοπιστεί και να συλληφθεί!

Η υπόθεση είχε εκτυλιχθεί στο νησί μας τον Σεπτέμβριο του 2019 και είχε πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης καθώς στο ραντεβού που έκλεισε ο 51χρονος δεν πήγε ο ανήλικος αλλά ο πατέρας του, και στη συνέχεια έγινε καταγγελία σε βάρος του με αποτέλεσμα να συλληφθεί, να παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη και να καταδικαστεί.

Μάλιστα ο «πέλεκυς» του Τριμελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Ρόδου είχε πέσει «βαρύς» για τον 51χρονο, ο οποίος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 ετών ενώ του επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ, για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Καθώς η απόφαση αυτή του δικαστηρίου εκκρεμούσε σε βάρος του 51χρονου προχθές το μεσημέρι, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, όλα ξεκίνησαν όταν ο 51χρονος άρχισε να επικοινωνεί στέλνοντας μηνύματα στο –τότε- 13χρονο αγόρι μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα ο ίδιος προέτρεπε τον ανήλικο να συναντηθούν. Τελικά το ραντεβού κλείστηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2019 το βράδυ σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, μόνο που εκεί πήγε ο πατέρας του ανήλικου.

Μόλις ο 51χρονος είδε τον πατέρα τράπηκε σε φυγή, ωστόσο η οικογένεια κατήγγειλε το περιστατικό το βράδυ της ίδιας ημέρας στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Άμεσα οι αστυνομικοί ξεκίνησαν τις έρευνες και στις 27 Σεπτεμβρίου 2019 το μεσημέρι εντόπισαν τον 51χρονο που συνελήφθη και προσήχθη ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Ο 47χρονος στις 27 Σεπτεμβρίου 2019 το μεσημέρι κάθισε στο εδώλιο του Τριμελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Ρόδου όπου κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 ετών ενώ του επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω