Π. Κουνάκης: Στηρίζω την υποψηφιότητα Παπανικόλα για την περιφέρεια

Π. Κουνάκης:  Στηρίζω την υποψηφιότητα  Παπανικόλα για την περιφέρεια

Π. Κουνάκης: Στηρίζω την υποψηφιότητα Παπανικόλα για την περιφέρεια

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1165 ΦΟΡΕΣ

Τη στήριξή του ανοικτά προς τον υποψήφιος περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Νικηφόρο Παπανικόλα εξέφρασε μιλώντας στο «Βήμα της Κω» και «Ράδιο Πρώτο 91.5» ο κ. Παναγιώτης Κουνάκης.

Έκανε λόγο για νέες προτάσεις, νέα πρόσωπα, νέες πολιτικές με όρεξη για την αναβάθμιση των νησιών. Ο υποψήφιος βουλευτής και περιφερειακός σύμβουλος αναφέρθηκε και στους λόγους που τον οδήγησαν να αποχωρήσει από την παράταξη του κ. Χατζημάρκου αλλά και για ποιο λόγο βρέθηκε στα δικαστήρια με τον κ. Χατζημάρκο.

Οι νησιώτες θέλουν να στηρίξουν την υποψηφιότητα Παπανικόλα «Ο Νικηφόρος Παπανικόλας είναι ένας καθαρός νέος άνθρωπος, έντιμος και θα τον στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου χρειαζόμαστε μία νέα φρέσκια πρόταση. Κάποιοι θέλουν να εκφραστούν διαφορετικά. Είχα ήδη πολλά τηλέφωνα από νησιώτες που θέλουν να λάβουν ενεργά μέρος και να είναι υποψήφιοι».

Ο κ. Κουνάκης ήταν το πρόσωπο εκείνο που δέχτηκε μεγάλες πιέσεις για να αποδεχτεί τη θέση του υποψήφιου περιφερειάρχη. Με ενεργό ρόλο στηρίζει ανοικτά και με όλες του τις δυνάμεις την υποψηφιότητα Παπανικόλα.

Δυσαρέσκεια στην Κω από την περιφέρεια για οδικό δίκτυο και άλλα έργα «Στην Κω υπάρχει δυσαρέσκεια για το οδικό δίκτυο και άλλα έργα που έπρεπε να ολοκληρωθούν και δεν έχουν γίνει. Υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον στην Κω και μεγάλη δυσαρέσκεια που πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα εκφραστεί».

Ο κ. Κουνάκης αναφέρθηκε με καλά λόγια στα όσα έχει κάνει η περιφερειακή αρχή στον τουρισμό ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είναι μηδενιστής και τα θετικά θα πρέπει να λέγονται.

Παράλληλα τόνισε ότι στις νέες προτάσεις της νέας παράταξης θα είναι η επιμόρφωση των τουριστικών στελεχών σε όλα τα νησιά και μάλιστα των ντόπιων.

Ο κ. Χατζημάρκος είναι το κατεστημένο
Επίσης αναφέρθηκε στο κατεστημένο Χατζημάρκο καθώς μετρά πολλά χρόνια παρουσίας στην τοπική αυτοδιοίκηση. «Πριν 15 χρόνια ο κ. Χατζημάρκος τα έβαλε με το κατεστημένο. Σήμερα ο ίδιος ο κ. Χατζημάρκος είναι το κατεστημένο».

Για ποιους λόγους ανεξαρτητοποιήθηκε
Ο πολιτευτής αναφέρθηκε και στους λόγους που τον οδήγησαν στο παρελθόν να ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη του κ. Χατζημάρκου και μάλιστα υπήρξαν και δικαστικές εξελίξεις.

«Είμαι ο πρώτος που ανεξαρτητοποιήθηκε πριν από κάποια χρόνια στη συνέχεια ακολούθησαν κι άλλοι. Εμείς θέλουμε να λέμε τη γνώμη μας ελεύθερα. Ο Νικηφόρος είναι ένας άνθρωπος κάτω των 40 ετών ακούει, έχει διάθεση για συζήτηση και είναι έτοιμος να προχωρήσει με νέες προτάσεις.

Δικαιώθηκε στα δικαστήρια ο Παναγιώτης Κουνάκης
Σε ό,τι αφορά τα δικαστήρια μου με τον περιφερειάρχη, όταν ανεξαρτητοποιήθηκα κατηγορήθηκα από εκείνον ότι ήθελα μισθό και θέση. Φτάσαμε στα δικαστήρια και ο εφέτης έκρινε ότι σωστά θίχτηκα και δικαιώθηκα ηθικά όπως και ο κύριος Ανανίας. Ήταν μία προσβολή, μία συκοφαντία αυτή η κατηγορία και δικαιώθηκα».

Διαβάστε ακόμη

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία