Ξεκαθαρίζει η ημερομηνία της προετοιμασίας

Ξεκαθαρίζει η ημερομηνία της προετοιμασίας

Ξεκαθαρίζει η ημερομηνία της προετοιμασίας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 479 ΦΟΡΕΣ

Αυτές τις ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει εάν ο Διγενής Κοσκινού θα μπει σε διαδικασία προετοιμασίας από τις 31 Ιουλίου όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο.

Η καταστροφική πυρκαγιά η οποία συνεχίζει να καίει το νησί μας, κάνει τους παράγοντες του συλλόγου να σκέφτονται για αναβολή μέχρι να τελειώσει αυτός… ο εφιάλτης ο οποίος δεν αφήνει κανένα περιθώριο για άλλες σκέψεις.

Από εκεί και πέρα και σε ό,τι έχει να κάνει με τα καθαρά αγωνιστικά ζητήματα, ο Διγενής θα στηριχθεί σε πολλούς νεαρούς παίκτες (θα αποτελούν ουσιαστικά τον κορμό του ενόψει του νέου πρωταθλήματος) και δεν είναι τυχαίο ότι ήδη στο ρόστερ υπάρχουν πολλοί νεαροί παίκτες που θέλουν να αναδειχθούν μέσα από την ομάδα.

Μεταγραφικά, όλες οι κινήσεις έχουν ουσιαστικά ολοκληρωθεί και από εδώ και πέρα αν θα γίνει κάτι ακόμα, θα είναι έκτακτο, πάντα στο πλαίσιο της ουσιαστικής ενίσχυσης της ομάδας.

Η μεγάλη φιλοδοξία των ανθρώπων του συλλόγου είναι να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό νεανικό σύνολο και πάνω σε αυτή τη λογική είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν πολύ σκληρά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”