Ρεκόρ συμμετοχών στον Μαραθώνιο της Αθήνας με παρουσία και Δωδεκανησίων!

Ρεκόρ συμμετοχών στον Μαραθώνιο της Αθήνας με παρουσία και Δωδεκανησίων!

Ρεκόρ συμμετοχών στον Μαραθώνιο της Αθήνας με παρουσία και Δωδεκανησίων!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 577 ΦΟΡΕΣ

Κέντρο του παγκόσμιου δρομικού κινήματος θα αποτελέσει η Αθήνα τη δεύτερη εβδομάδα του Νοεμβρίου, καθώς πάνω από 65.000 δρομείς από 140 χώρες θα κατακλύσουν τους δρόμους της, αλλά και της Αττικής γενικότερα, για να συμμετάσχουν σε όλες τις αποστάσεις στον φετινό 40ο Μαραθώνιο (11-12/11). Οι αρχικές προσδοκίες ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, αφού περισσότεροι από 20.000 δρομείς θα σταθούν στην ιστορική γραμμή εκκίνησης στο Μαραθώνα.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης, που στα 42,195 μ. θα συμμετάσχει τόσο μεγάλος αριθμός αθλητών και αθλητριών όλων των αγωνιστικών επιπέδων.

Η συμμετοχή στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας αποτελεί παραδοσιακά τον διακαή πόθο δρομέων από όλο τον πλανήτη.

Η συμπλήρωση των 40 χρόνων από την πρώτη διοργάνωση έδωσε επιπλέον κίνητρο στους δρομείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που επιδίωξαν να σταθούν στη γραμμή εκκίνησης του φετινού αγώνα και να συμμετάσχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Για λίγες ακόμη ημέρες θα παραμείνουν ανοιχτές οι εγγραφές στα 10χλμ. και στον Φοιτητικό αγώνα 10χλμ., ενώ παράλληλα το επόμενο διάστημα θα παρουσιαστεί το επετειακό μετάλλιο των 40 χρόνων.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή αρκετοί Δωδεκανήσιοι δρομείς σε όλες τις αποστάσεις με σκοπό πάνω απ’ όλα να χαρούν τη διαδρομή κι αυτόν τον διαδραστικό αγώνα με αθλητές κι αθλήτριες κάθε ηλικίας.

Δεν πρέπει, άλλωστε, να ξεχνάμε πως ο Μιχάλης Χατζηιωάννου και η Ράνια Ρεμπούλη, μέλη του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009, έχουν λόγω των εξαιρετικών επιδόσεών τους και δικαίωμα συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην αυθεντική διαδρομή. 

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”