Ο Ματθαίος Χατζηγεωργίου υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο

Ο Ματθαίος Χατζηγεωργίου υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο

Ο Ματθαίος Χατζηγεωργίου υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 6088 ΦΟΡΕΣ

Υποψήφιος στο πλευρό του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και εκ νέου υποψηφίου στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου θα είναι και ο συμπολίτης μας Ματθαίος Χατζηγεωργίου.

Tον κ. Χατζηγεωργίου καλωσόρισε με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο επικεφαλής της παράταξης «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» ευχαριστώντας τον για την εμπιστοσύνη τους.

Από τη μεριά του, Ο κ. Χατζηγεωργίου, δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, αντιπρόεδρος στην ομάδα του Ευκλή Σορωνής, αναφέρει στη δήλωσή του, με την οποία ανακοίνωσε και την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο:

«Για μένα είναι μεγάλη και ιδιαίτερη τιμή η πρόταση που μου έγινε από τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ Γιώργο Χατζημάρκο να συμμετέχω στις εκλογές του Οκτωβρίου ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στη Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου με την παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” της οποίας ηγείται.

Δέχτηκα την πρόταση του περιφερειάρχη χωρίς δεύτερη σκέψη για τους εξής λόγους:

Ο Γιώργος Χατζημάρκος είναι πάνω από όλα άνθρωπος, εργασιομανής, τελειομανής και πολιτικός με μεγάλο όραμα για τη Ρόδο μας και τα υπόλοιπα νησιά της περιφέρειας . Η προσφορά του στον τόπο μας είναι μεγάλη και ανεκτίμητη. Δεν είναι τυχαίο που η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έρχεται πρώτη σε όλους τους σχεδόν τους τομείς και αυτό οφείλεται αποκλειστικά στον Γιώργο Χατζημάρκο και στη δική του στρατηγική και σχέδιο για τον τόπο μας, που το εφαρμόζει με πολύ μεγάλη αφοσίωση. Τα έργα στα νησιά μας μιλάνε από μόνα τους. Έργα που έπρεπε να είχαν γίνει πριν από πολλά χρόνια και μόνο ο Γιώργος Χατζημάρκος τόλμησε να βγάλει μπροστά και να τα υλοποιήσει. Πιστεύω ότι μπορώ και εγώ να βάλω ένα λιθαράκι σε όλη αυτή την σημαντική προσπάθεια και ελπίζω οι συμπατριώτες μου να μου δώσουν αυτήν την ευκαιρία.»

Βιογραφικό Ματθαίου Χατζηγεωργίου

Ο Ματθαίος Χατζηγεωργίου είναι δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός και Dj σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό.

Από το 2016 μέχρι και σήμερα είναι διευθυντής προγράμματος στον ραδιοφωνικό σταθμό Best 103,1. Έχει εργαστεί ως μουσικός παραγωγός στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Top Fm - Ράδιο Αρχάγγελος 94,1.

Είναι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας ΚΑΡ.

Είναι Αντιπρόεδρος στην ομάδα του Ευκλή Σορωνής. Η ενασχόλησή του με τα κοινά έχει αρχίσει πριν από πολλά χρόνια σε διάφορους συλλόγους στην Σορωνή, στο χωριό, όπου γεννήθηκε.

 

Διαβάστε ακόμη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών