Πάμε Παραλία με το Γιάννη Αγγελάκα & 100°C

Πάμε Παραλία με το Γιάννη Αγγελάκα & 100°C

Πάμε Παραλία με το Γιάννη Αγγελάκα & 100°C

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1963 ΦΟΡΕΣ

Μια μουσική γιορτή στην παραλία Μάσσαρι, την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου στις 22:00 με ελεύθερη είσοδο, που διοργανώνει ο ΔΟΠΑΡ με τη στήριξη της ΔΕΡΜΑΕ.

«Ο Γιάννης Αγγελάκας είναι ένας ιδιαίτερος καλλιτέχνης με εξαιρετικά χαρίσματα. Ποιητής, αντισυμβατικός, δημιουργικός, καινοτόμος, άνοιξε δρόμους στο ελληνικό ροκ, είμαι σίγουρος ότι οι νέοι μας και όσοι τον ακολουθούν σε όλη τη διαδρομή του θα γοητευτούν από την εμφάνιση του» δηλώνει ο Δήμαρχος Ροδου Αντώνης Καμπουράκης.

«Μεγαλώσαμε με Τρύπες και Αγγελάκα. Για την δική μου γενιά ήταν πρωτοπόρος. Χαίρομαι που και σήμερα η νεολαία αναγνωρίζει την αξία του, γεμίζοντας κάθε χώρο που εμφανίζεται και ροκάρει ο Αγγελάκας» αναφέρει ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Τέρης Χατζηιωάννου.

Οι εμφανίσεις του Γιάννη Αγγελάκα με τους 100°C, μοιάζουν περισσότερο με γιορτή παρά με συναυλία. Όλοι τους δημιουργικοί, ανατρεπτικοί και κυρίως ανήσυχοι, μας παρασύρουν σε ένα ταξίδι που ξεκινά από τις “Τρύπες” και έχει τελευταία στάση τον δίσκο “Έχω κέφια” που κυκλοφόρησαν το 2022.

Τους 100°C αποτελούν οι: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, Ηλίας Μπαγλάνης στα πλήκτρα, Αλέξανδρος Κόντζογλου στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Μιχάλης Καρανίκος στο τρομπόνι.

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Παραλία Μάσσαρι, 22:00

Είσοδος ελεύθερη

Πούλμαν θα εξασφαλίσουν την δωρεάν μετακίνηση από το κέντρο της πόλης όσων επιθυμούν να παρευρεθούν στην συναυλία.

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας