Στις 15 Οκτωβρίου ο νέος «Δάφνινος Αγώνας» δρόμου στην Κρεμαστή

Στις 15 Οκτωβρίου ο νέος «Δάφνινος Αγώνας» δρόμου στην Κρεμαστή

Στις 15 Οκτωβρίου ο νέος «Δάφνινος Αγώνας» δρόμου στην Κρεμαστή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2000 ΦΟΡΕΣ

Νέο σημαντικό αγώνα δρόμου διοργανώνει η Δάφνη Ρόδου με τον Ανταίο και το αθλητικό κατάστημα VARGAS SPORT, έχοντας ως συνδιοργανωτές την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Τμήμα Αθλητισμού) και τον ΔΟΠΑΡ, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για τον «Δάφνινο Αγώνα Vargas-Antaios 10k FFF», με τη στήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣΔωδεκανήσου, του Συνδέσμου Κριτών Δωδεκανήσου και της Δημοτικής Ενότητας Κρεμαστής.

Οι συμμετέχοντες θα τρέξουν στη διαδρομή προς παραλία Κρεμαστής και πίσω-παράλληλα από το αεροδρόμιο, σύμφωνα με τους κανόνες και τις προδιαγραφές του ΣΕΓΑΣ, της WA.

Η εκκίνηση για τον αγώνα δρόμου 10.000μ. θα δοθεί στις 10.30 και για τον παιδικό αγώνα στις 11.45, με σημείο αφετηρίας και τερματισμού στον δρόμο μπροστά και λίγο πιο κάτω από το Skybar.

Οι ηλικιακές κατηγορίες με δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα και άλλα σημαντικά στοιχεία μέσα από την προκήρυξη:

«Για όσες-όσους δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους θα πρέπει να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση του γονέα τους, μαζί με την υπεύθυνη δήλωση του νόμου 1599/86 (πιστοποίηση υγείας)* ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΤΙΒΟΥ.

Εάν είναι αθλήτριες-αθλητές σωματείων του ΣΕΓΑΣ τότε υπεύθυνο για τη συμμετοχή είναι το σωματείο και η κάρτα υγείας τους θα πρέπει να είναι σφραγισμένη και θεωρημένη το τελευταίο έτος. Η ισχύς του είναι για ένα (1) έτος.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι Ανεξάρτητοι Δρομείς, τα αθλητικά σωματεία άλλων αθλημάτων και οι διάφορες οργανωμένες κοινωνικές ομάδες, συμμετέχουν με δική τους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ.

Δηλώνετε υπεύθυνα, ότι έχετε υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις και είστε απολύτως υγιής για να συμμετάσχετε στον «Δάφνινο Αγώνα Δρόμου Vargas-Antaios 10k FFF». Αποδέχεστε πλήρως την ευθύνη για κάθε τραυματισμό ή ατύχημα που μπορεί να προκληθεί από και προς τον χώρο διεξαγωγής του αγώνα, ή κατά τη διάρκειά του, καθώς και για ό,τι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή σας στον αγώνα, όπως πτώσεις (που μπορούν να προκληθούν κατά την επαφή με άλλους συμμετέχοντες), κακές καιρικές συνθήκες κ.λπ. Παραιτήστε από οποιαδήποτε απαίτηση, από τους διοργανωτές, χορηγούς και οποιονδήποτε εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα με τη διεξαγωγή του αγώνα και αποδέχεστε ότι τα παραπάνω πρόσωπα δεν φέρουν καμία νομική ευθύνη για ό,τι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή σας. Ακόμα δίνετε την έγκρισή σας στους διοργανωτές, να χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες σας ή βίντεο από τον αγώνα, ή οποιαδήποτε άλλη καταγραφή, χωρίς να έχετε καμία οικονομική απαίτηση.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΕΓΓΡΑΦΗ – ΠΛΗΡΩΜΗ - ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.
Έναρξη όλων των εγγραφών έχει οριστεί η ημερομηνία, 11η Σεπτεμβρίου 2023, ημέρα Δευτέρα.

Λήξη των ηλεκτρονικών εγγραφών έχει οριστεί η Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023.
Οι εγγραφές γίνονται με τους παρακάτω 4 τρόπους:
• Ηλεκτρονικά μέσω της ATHLETOPIA στον παρακάτω σύνδεσμο: https://event.athletopia.com/dafninosagonasvargasantaiosrun10fff2023

• Hλεκτρονικά με κατάθεση στον λογαριασμό της ALPHA BANK GR7301406420642002101085870 ή και με μεταφορά. Με την αιτιολόγηση (ονοματεπωνυμο – έτος γέννησης – email- τηλέφωνο, για τον αγώνα). Να μας στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με την αίτηση συμμετοχής.

• Στο αθλητικό κατάστημα VARGAS SPORT (2241039025 – Καναδά 54)

• Στα αθλητικά σωματεία Α.Ο. ΑΝΤΑΙΟΣ (6973611311) & Δ.Ε.Α.Σ. ΔΑΦΝΗ ΡΟΔΟΥ (6940990197).

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΓΩΝΑ 10,000μ.: 10 ΕΥΡΩ.
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ 1,400m.: 1 παιδί 5 ΕΥΡΩ, 2+ αδέρφια 7 ΕΥΡΩ

Σημείωση: Σε περίπτωση προβλήματος θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον κ. ΠΟΤΣΟ ΣΑΒΒΑ, Διευθυντή του Αγώνα (6973611311),
Ή με τον κ. ΔΙΑΚΟΝΙΚΟΛΑ ΣΑΒΒΑ, Τεχνικό Διευθυντή (6942475735).
Ή με τον κ. VARGA JOHAN, General Manager (6946565882).

Ταυτόχρονα με την Υποβολή της Δήλωσης Συμμετοχής Δηλώνετε ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε τους όρους της Γενικής και Ειδικής Προκήρυξης και την εφαρμογή των κανονισμών του ΣΕΓΑΣ καθώς και την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Όλα τα στοιχεία που αναφέρονται στη δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένα».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”