Εγκρίθηκε η απόφαση για τη μίσθωση οχημάτων

Εγκρίθηκε η απόφαση για τη μίσθωση οχημάτων

Εγκρίθηκε η απόφαση για τη μίσθωση οχημάτων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2462 ΦΟΡΕΣ

Εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου με απόφαση που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» στις 5 Σεπτεμβρίου, η μίσθωση δεκαπέντε φορτηγών πυροσβεστικών – υδροφόρων, για τις ανάγκες της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ρόδου.

Η μίσθωση σύμφωνα με την Απόφαση αφορά χρονικό διάστημα σαράντα ημερών και αποσκοπεί στην κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών της Πολιτικής Προστασίας για περιπολίες, πρόληψη των πυρκαγιών και πυρόσβεση στο πλαίσιο της αντιπυρικής περιόδου.

Η Απόφαση αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «η ανάγκη μίσθωσης προκύπτει, καθώς ο εν λόγω φορέας δεν μπορεί να καλύψει τις ανωτέρω ανάγκες με υπηρεσιακά αυτοκίνητα.

Η πιθανή δαπάνη μίσθωσης θα βαρύνει τον Κ.Α.Ε. 70-6233.0014 «Μίσθωση μικρών πυροσβεστικών – υδροφόρων κατά την αντιπυρική περίοδο» του προϋπολογισμού του οικον. έτους 2023 του δήμου Ρόδου, ποσού 124.000,00€.

Ο έλεγχος των σχετικών δικαιολογητικών, η τελική έγκριση της δαπάνης, η υποβολή στοιχείων κ.λπ. θα γίνουν σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέπει η απόφαση του υπουργού Προεδρίας της Κυβέρνησης 5100/1600/1984 (387/Β’/14.06.1984)».

Επίσης εγκρίθηκε με άλλη απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης η αγορά δύο μεταχειρισμένων φορτηγών οχημάτων στον δήμο Ρόδου από το ελεύθερο εμπόριο για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών της Πολιτικής Προστασίας του δήμου.

Τα οχήματα θα είναι πετρελαιοκίνητα, με ωφέλιμο φορτίο μέχρι ένα τόνο το καθένα και το κόστος τους μπορεί να ανέλθει συνολικά μέχρι τα 100.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί