Δυναμικό «παρών» από τους Δωδεκανήσιους στο Πανελλήνιο Μαραθωνίου!

Δυναμικό «παρών» από τους Δωδεκανήσιους στο Πανελλήνιο Μαραθωνίου!

Δυναμικό «παρών» από τους Δωδεκανήσιους στο Πανελλήνιο Μαραθωνίου!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 933 ΦΟΡΕΣ

Δύο Πανελλήνια Πρωταθλήματα θα γίνουν παράλληλα με τον 40ο επετειακό Μαραθώνιο Αθήνας.

Όπως με συνέπεια γίνεται εδώ και πολλά χρόνια, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, μαζί με τον διεθνή Μαραθώνιο Αθήνας, τον αυθεντικό, θα διεξαχθεί και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα 42.195μ., μία από τις σημαντικότερες στάσεις των αθλητών και αθλητριών του αγωνίσματος

. Το ενδιαφέρον αναμένεται μεγάλο, αφού τόσο στους Άνδρες όσο και στις Γυναίκες υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι ικανοί και ικανές να φτάσουν στη νίκη διεκδικώντας καλούς χρόνους.

Ανάμεσα σ’ αυτούς που έχουν δηλωθεί είναι ο περσινός νικητής Χαράλαμπος Πιτσώλης (ΓΑΣ Ιλισσός) και οι Παναγιώτης Καραΐσκος (ΠΓΣ) και Κώστας Σταμούλης (ΓΑΣ Αγρινίου), ενώ στις γυναίκες ξεχωρίζουν οι Γκλόρια Πριβιλέτζιο (ΓΣ Γλυφάδας), Βασιλική Κωνσταντινοπούλου (ΑΠΚ Νεάπολης), Κατερίνα Ασημακοπούλου (ΑΟ Μυκόνου) και Σταματία Νούλα (ΝΓΣ Ηρακλής Θ.).


Ανάμεσα στους κορυφαίους θα είναι και οι Δωδεκανήσιοι δρομείς, αφού στην κατηγορία Ανδρών θα λάβουν μέρος οι Μιχάλης Χατζηιωάννου (ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009), Μανώλης Τσίκνης (Εύδαμος Κω) και Θωμάς Μανούσος (Παναθηναϊκός), ενώ η Ράνια Ρεμπούλη (ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009) θα είναι παρούσα και φέτος στις Γυναίκες. Όλοι οι παραπάνω είχαν συμμετάσχει και στην περσινή διοργάνωση και η Ράνια Ρεμπούλη μάλιστα, είχε πάρει το χάλκινο μετάλλιο στις Γυναίκες με τη δυναμική επιστροφή της στις αποστάσεις.


Μία ημέρα νωρίτερα, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10χλμ. σε δημόσιο δρόμο. Είναι μάλιστα, η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη διοργάνωση εντάσσεται στον Μαραθώνιο Αθήνας.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”