Παρουσίαση του βιβλίου της Γ. Παρισίδη «Παιχνίδι Λέξεων»

Παρουσίαση του βιβλίου της Γ. Παρισίδη «Παιχνίδι Λέξεων»

Παρουσίαση του βιβλίου της Γ. Παρισίδη «Παιχνίδι Λέξεων»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 941 ΦΟΡΕΣ

Παρουσίαση του βιβλίου «Παιχνίδι Λέξεων» της συγγραφέως Γιώτας Παρισίδη θα πραγματοποιηθεί σήμερα, ημέρα Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 στις 19:00 στην αίθουσα «Καλλιπάτειρα» των Εκπαιδευτηρίων «Ροδίων Παιδεία».

Για το βιβλίο θα μιλήσει η συγγραφέας καθώς και η κα Νατάσα Κούλαρου, Event Planner και υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων στο ΚΕΚ Γεννηματάς.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα
Η Γιώτα Παρισίδη γεννήθηκε το 1986 στη Ρόδο. Σπούδασε στο Πανεπιστήµιο Αιγαίου στη Χίο, στο Τµήµα Διοίκησης Επιχειρήσεων µε κατεύθυνση στο Μάρκετινγκ. Είναι κάτοχος µεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Έργων από το Πανεπιστήµιο του Μάντσεστερ.

Έχει εργαστεί σε µεγάλη εταιρεία Λιανεµπορίου ως υπεύθυνη ανθρώπινου δυναµικού και οικονοµικών. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στον τουριστικό κλάδο έχοντας το δικό της τουριστικό κατάλυµα.

Της αρέσει η θάλασσα, το περπάτηµα και να διαβάζει βιβλία. Η µεγαλύτερή της όµως αγάπη είναι να συγγράφει µικρά όνειρα. Θα τη βρείτε ίσως σε µία θάλασσα ή όπου υπάρχει φύση.


Απόσπασμα από το βιβλίο
...Όλα ξεκινούν από το µυαλό, µα καταλήγουν στο σώµα. Μία γυναίκα που ανασαίνει µέσα από τη γραφή. Μία γυναίκα όµως που έχει χάσει την έµπνευσή της, τη δηµιουργικότητα, το πάθος, ίσως και τον ίδιο της τον εαυτό. Κι ένας άνδρας που ξαναζεί µέσα από τα γράµµατά τους.

Στο παιχνίδι των λέξεων που αποφασίζουν να ξεκινήσουν κανείς δεν µένει αλώβητος. Γιατί ο κίνδυνος ελλοχεύει ακριβώς εκεί. Σε αυτή την αµοιβαία διείσδυση του ενός... στις λέξεις του άλλου...

Είσοδος: Ελεύθερη

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας