Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση της Δωδεκανησιακής Στέγης Τεχνών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση της Δωδεκανησιακής Στέγης Τεχνών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση της Δωδεκανησιακής Στέγης Τεχνών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1344 ΦΟΡΕΣ

Στις 14/12/2023 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη θεατρική παράσταση του χριστουγεννιάτικου παραμυθιού " Οι ξεχασμένοι Καλικάντζαροι", που παρουσιάζεται από τη Δωδεκανησιακή Στέγη Τεχνών ( Δω.Στε.Τε) σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αρχιτεκτονικής & Πολιτιστικής Κληρονομιάς Ρόδου.

Πρόκειται για μια παράσταση κοινωνικής προσφοράς,που έγινε με καλεσμένους το Παράρτημα Ρομά του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ρόδου, όπου τα στελέχη του Παραρτήματος μαζί με τον Προϊστάμενο του Κέντρου κ. Κατσαρό, συνόδευσαν 30 παιδιά/μαθητές Ρομά, για να παρακολουθήσουν την χριστουγεννιάτικη  παράσταση.

Η δράση αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία για τους συμμετέχοντες στην παράσταση αλλά και τους διοργανωτές, καθώς μέσα από μια πράξη προσφοράς, τα παιδιά Ρομά έλαβαν μέρος σε μια πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη γιορτή ενώ παράλληλα τους δόθηκε μια μοναδική ευκαιρία επαφής με την τέχνη του θεάτρου.

"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά του Δήμου Ρόδου για την συνεργασία και ευχόμαστε να υπάρξουν και άλλες τέτοιες δράσεις!", αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η Δω.Στε.Τε.

 

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας