Τέσσερις συλλήψεις σε Ρόδο και Κω για μικροποσότητες κάνναβης

Τέσσερις συλλήψεις σε Ρόδο και Κω για μικροποσότητες κάνναβης

Τέσσερις συλλήψεις σε Ρόδο και Κω για μικροποσότητες κάνναβης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1127 ΦΟΡΕΣ

Για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών συνελήφθησαν δύο άνδρες ηλικίας 24 και 50 ετών στη Ρόδο και άλλοι δύο ηλικίας 25 και 28 ετών στην Κω και παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη.

Πρόκειται για διαφορετικές υποθέσεις για τις οποίες σχηματίστηκαν ποινικές δικογραφίες με τις οποίες οι εμπλεκόμενοι θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη.

Πιο αναλυτικά, η πρώτη σύλληψη στη Ρόδο έγινε προχθές το απόγευμα από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., οι οποίοι εντόπισαν τον 24χρονο στα Κοσκινού και σε έλεγχο που του έκαναν βρήκαν να κατέχει μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Λίγη ώρα αργότερα και συγκεκριμένα βραδινές ώρες προχθές οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε., εντόπισαν στην Ιαλυσό τον 50χρονο ο οποίος κατείχε δύο αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης.

Και στις δύο περιπτώσεις οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν ενώ σε βάρος των συλληφθέντων κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.

Συλλήψεις και στην Κω
Ένας 25χρονος και ένας 28χρονος συνελήφθησαν προχθές το απόγευμα στην Κω, από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Κω, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ο 25χρονος βρέθηκε να κατέχει 10,10 γραμμάρια κάνναβης και ο 28χρονος 6,1 γραμμάριο της ίδιας ουσίας, δηλαδή συνολικά οι δύο ημεδαποί είχαν στην κατοχή 16,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν αρμοδίως.

Διαβάστε ακόμη

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες