Αύριο θα δικαστεί 34χρονος που συνελήφθη με 600 γρ. χασίς

Αύριο θα δικαστεί 34χρονος που συνελήφθη με 600 γρ. χασίς

Αύριο θα δικαστεί 34χρονος που συνελήφθη με 600 γρ. χασίς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1237 ΦΟΡΕΣ

Περισσότερα από 600 γραμμάρια κάνναβης είχε στην κατοχή του 34χρονος που συνελήφθη στον Αρχάγγελο της Ρόδου μετά από καταδίωξη!

Το περιστατικό συνέβη τον Οκτώβριο του 2018 και γι’ αυτό ο 34χρονος θα δικαστεί αύριο από το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου.

Συγκεκριμένα, για τον 34χρονο, όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου, 20 Οκτωβρίου 2018, όταν, περιπολούντες αστυνομικοί του Τμήματος Αρχαγγέλου τον εντόπισαν να κινείται με το αυτοκίνητό του επί της Ρόδου – Λίνδου.

Οι αστυνομικοί τού έκαναν σήμα να σταματήσει αλλά ο 34χρονος, αντί αυτού, ανέπτυξε ταχύτητα σε μία προσπάθεια να ξεφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη των αστυνομικών, οι οποίοι και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν λίγα λεπτά αργότερα και ενώ ο 34χρονος είχε προλάβει να πετάξει έξω από το αυτοκίνητοό του δύο συσκευασίες που περιείχαν 502 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης καθώς και μία ζυγαριά ακριβείας.

Σε έλεγχο που ακολούθησε στο όχημα του 34χρονου βρέθηκαν στην κατοχή του:
• Ποσότητα αποξηραμένων φύλλων κάνναβης βάρους 108 γραμμαρίων.
• «Φιξάκι» ηρωίνης.
• Κινητό τηλέφωνο.
• Το χρηματικό ποσό των 1.160 ευρώ.

Τα ανευρεθέντα ναρκωτικά, κινητό, χρήματα, καθώς και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν, ενώ ο 34χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και απείθεια.

Συνοδευόμενος από τη συνήγορό του κα Βάσια Παπαγεωργίου, ο 34χρονος προσήχθη ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου, όπου και απολογήθηκε, αρνούμενος τα όσα του καταλογίζονται.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος είχε πει, ότι είναι εξαρτημένος από τα ναρκωτικά και πως τις ουσίες που βρέθηκαν στην κατοχή του, τις είχε προμηθευτεί αποκλειστικά και μόνο για δική του χρήση από αλλοδαπό αλβανικής καταγωγής, ο οποίος έφευγε από το νησί μας και του τα άφησε σε πολύ καλή τιμή.

Ο ίδιος είχε προσθέσει, πως την ώρα που τον εντόπισαν οι αστυνομικοί πήγαινε για τα κρύψει, ώστε να μην τα μεταφέρει σπίτι του και να τα χρησιμοποιεί σταδιακά, ενώ είχε επισημάνει, πως ουδέποτε έχει διακινήσει ουσίες.

Ο 34χρονος είχε τονίσει δε, πως και άλλες φορές είχε συλληφθεί, έχοντας ναρκωτικά, όμως όλες τις φορές προορίζονταν αποκλειστικά και μόνο για δική του χρήση.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, ο 34χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος, με τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Διαβάστε ακόμη

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών