Διεθνές συνέδριο για τις συγκολλήσεις θα γίνει στη Ρόδο με πάνω από 1.200 συμμετέχοντες

Διεθνές συνέδριο για τις συγκολλήσεις θα γίνει στη Ρόδο με πάνω από 1.200 συμμετέχοντες

Διεθνές συνέδριο για τις συγκολλήσεις θα γίνει στη Ρόδο με πάνω από 1.200 συμμετέχοντες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2269 ΦΟΡΕΣ

Στη Ρόδο θα πραγματοποιηθεί η Παγκόσμια Ετήσια Συνάντηση του Διεθνούς Ινστιτούτου Συγκολλήσεων (IIW) ταυτόχρονα με το Ετήσιο Διεθνές Συνέδριο των μελών, το διάστημα από 7 έως 12 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Rodos Palace.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Συγκολλήσεων που έχει αναλάβει τη διοργάνωση της Συνάντησης και του Συνεδρίου, αναμένει πάνω από 1.200 συμμετέχοντες από 51 χώρες.

Πρόκειται για εκπροσώπους των μεγαλύτερων φορέων του Βιομηχανικού Τομέα και πρόσωπα της Ακαδημαϊκής Κοινότητας, εντάσσοντας με τον πλέον επίσημο τρόπο τη χώρα μας στον Παγκόσμιο Βιομηχανικό χάρτη της ανάπτυξης και των επενδύσεων.

Το πρόγραμμα της Ετήσιας Συνάντησης, που θα έχει διάρκεια έξι ημερών συνολικά, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων συζητήσεις για τη δικτύωση επαγγελματιών καθώς επίσης και ομιλίες που αφορούν στην online παρουσία των συνέδρων και την καλύτερη αξιοποίηση του διαδικτύου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει και για το συνέδριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τις δύο τελευταίες μέρες (11 & 12 Ιουλίου), όπου τα σημαντικότερα πρόσωπα της Ακαδημαϊκής Κοινότητας στον χώρο των συγκολλήσεων θα παρουσιάσουν τα πιο πρόσφατα ευρήματα των ερευνών τους.

Παράλληλα, στο τέλος κάθε ημέρας θα υπάρχει έκθεση προϊόντων συγκόλλησης, ενώ είναι προγραμματισμένη και μία επίδειξη.

Αξίζει μάλιστα να αναφερθεί το γεγονός, πως η Ρόδος φαίνεται να ήταν μία συνειδητή επιλογή για τους διοργανωτές, αφού, όχι μόνο αποτελεί εξαιρετικό προορισμό για την εποχή, αλλά όπως αναφέρεται και στην ιστοσελίδα του Διεθνούς Ινστιτούτου Συγκολλήσεων:

«Η Ρόδος, είναι ένα σύγχρονο νησί, οικονομικό κέντρο της Δωδεκανήσου, με σταθερή κατασκευαστική βιομηχανία καθώς και σημαντικές προοπτικές στον σχεδιασμό των αγωγών φυσικού αερίου της Ανατολικής Μεσογείου».

Διαβάστε ακόμη

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου