Για κλοπή τροφίμων συνελήφθη 33χρονος στη Ρόδο

Για κλοπή τροφίμων συνελήφθη 33χρονος στη Ρόδο

Για κλοπή τροφίμων συνελήφθη 33χρονος στη Ρόδο

Ελευθερία Πελλού

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3580 ΦΟΡΕΣ

Διάφορα τρόφιμα προμηθευόταν 33χρονος από σούπερ μάρκετ στη Ρόδο, τα οποία όμως «ξεχνούσε» να πληρώσει! Η διαδικασία αυτή φέρεται να έγινε περισσότερες από δέκα φορές το τελευταίο διάστημα, ενώ ο 33χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη, με αφορμή άλλη κλοπή που έκανε σε πρακτορείο ΟΠΑΠ, στο οποίο προκάλεσε και φθορές αξίας 3.800 ευρώ!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, όλα ξεκίνησαν την περασμένη Κυριακή 28 Ιανουαρίου όταν εμφανίστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ και κατήγγειλε, ότι λίγο μετά τις έξι το πρωί της ίδιας ημέρας, άγνωστος δράστης αφού έσπασε τη βιτρίνα της επιχείρησής του, μπήκε μέσα και αφαίρεσε από το ταμείο μία κερματοθήκη που περιείχε 71,40 ευρώ.

Οι δε φθορές που προκλήθηκαν από το σπάσιμο της τζαμαρίας ανέρχονται σε 3.800 ευρώ. Όλες οι κινήσεις του δράστη καταγράφηκαν σε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που διαθέτει το πρακτορείο.

Αξιοποιώντας όλα τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί, πρωινές ώρες στις 29 Ιανουαρίου 2024 εντοπίστηκε και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Από την προανάκριση των αστυνομικών διαπιστώθηκε, ότι ο 33χρονος όχι μόνο ήταν ο υπεύθυνος για το παραπάνω περιστατικό, αλλά το χρονικό διάστημα από τις αρχές Νοεμβρίου 2023 έως και τις 4 Ιανουαρίου 2024 επισκέφθηκε τουλάχιστον δέκα φορές γνωστό σούπερ μάρκετ στην πόλη της Ρόδου από όπου και αφαίρεσε διάφορα προϊόντα, συνολικής αξίας 700 ευρώ.

Σε βάρος του 33χρονου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία με την οποία οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, συνοδευόμενος από τον συνήγορό του κ. Μανώλη Βλάχο και του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής κατ’ εξακολούθηση από υπαίτιο που διαπράττει κλοπές κατ’ επάγγελμα, αλλά και για φθορά ξένης περιουσίας.

Ο 33χρονος στη συνέχεια παραπέμφθηκε στην ανάκριση απ’ό όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου και μέχρι τότε κρατείται.

Διαβάστε ακόμη

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες