Το Εργασιακό ως «μοχλός» ανάπτυξης του ροδίτικου μπάσκετ

Το Εργασιακό ως «μοχλός»  ανάπτυξης του ροδίτικου μπάσκετ

Το Εργασιακό ως «μοχλός» ανάπτυξης του ροδίτικου μπάσκετ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 829 ΦΟΡΕΣ

Η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου συμμετέχει φέτος άνευ συναγωνισμού στο 3ο Ανοικτό-Εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ, που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Ρόδου και κοσμεί με την παρουσία της τη φετινή διοργάνωση, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το πανελλήνιο πρωτάθλημα δικηγορικών συλλόγων που θα διεξαχθεί φέτος το καλοκαίρι.

Η ομάδα επανασυστάθηκε με πρωτοβουλία του Κώστα Αβδελή, έχει ως προπονητή και παίκτη τον πολύπειρο Στέφανο Κουτσούκο και όλα τα μέλη της (20 στον αριθμό) σχετίζονται με την παροχή νομικών υπηρεσιών στους συμπολίτες μας.


Μάλιστα, η ομάδα του ΔΣΡ έγινε δεκτή με ιδιαίτερη θέρμη από τους διοργανωτές του 3ου Ανοικτού-εργασιακού πρωταθλήματος (Jump Shoot και Αθλητική Ακαδημία Ρόδου), οι οποίοι σε στενή συνεργασία με την Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου, υπό την αιγίδα της οποίας τελεί η διοργάνωση , κατά το παρελθόν κράτησαν «ζωντανό» το γυναίκειο τμήμα καλαθοσφαίρισης του Διαγόρα.

Οι φίλοι του αθλήματος θυμούνται τη συμμετοχή στο 1ο Ανοικτό-Εργασιακό πρωτάθλημα 2021-2022 της ομάδας με την επωνυμία “Killers L&G”, σε μία χρονιά που δε διεξήχθη γυναικείο πρωτάθλημα στην περιοχή μας και οι αθλήτριες θα έμεναν ανενεργές.


Το καλοκαίρι του 2022, στο 1ο Ανοικτό-Εργασιακό κύπελλο 2022 και μετέπειτα στο 2ο Ανοικτό-Εργασιακό πρωτάθλημα 2022-2023 και στο 2ο Ανοικτό-Εργασιακό κύπελλο 2023 συμμετείχε δυναμικά η νεοσύστατη ομάδα της ΑΕΝ Αφάντου, η οποία τη φετινή χρονιά πρωταγωνιστεί στο τοπικό ανδρικό πρωτάθλημα της περιοχής μας.

Όπως αναφέρεται άλλωστε σε μέρος της ανακοίνωσης των διοργανωτών του Εργασιακού: «Το μπάσκετ ενώνει και όλοι μαζί εδώ στα Δωδεκάνησα, με επικεφαλής τον πρόεδρο της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου, Παντελή Κουγιό, αγωνιζόμαστε για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος!

Ευχόμαστε, λοιπόν, στο ΔΣΡ και τους αθλητές του, πάνω απ’ όλα υγεία και να έχουν την καλύτερη δυνατή προετοιμασία στο πρωτάθλημά μας, ώστε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Δικηγορικών Συλλόγων το καλοκαίρι να διακριθούν και να εκπροσωπήσουν επάξια την περιοχή μας».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”