Συγκροτήθηκε το Δ.Σ. του Ταμείου Ανάπτυξης της περιφέρειας

Συγκροτήθηκε το Δ.Σ. του Ταμείου Ανάπτυξης της περιφέρειας

Συγκροτήθηκε το Δ.Σ. του Ταμείου Ανάπτυξης της περιφέρειας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 694 ΦΟΡΕΣ

Συγκροτήθηκε με Απόφαση του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Νοτίου Αιγαίου, στο οποίο ο κ. Χατζημάρκος θα είναι πρόεδρος.

Σύμφωνα με την ίδια Απόφαση αντιπρόεδρος του Οργάνου θα είναι ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης. Στην Απόφαση αναφέρονται τα εξής:

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Συγκροτούμε το Διοικητικό Συμβούλιο του περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Νοτίου Αιγαίου, αποτελούμενο από τους κάτωθι:
1) Γεώργιο Χατζημάρκο του Αντωνίου, περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, ως Πρόεδρο

2) Γεώργιο Λεονταρίτη του Ευαγγέλου, μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου αναπληρούμενο από τη Χαρίκλεια Γιασιράνη του Εμμανουήλ, μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής.

3) Φιλήμονα Ζαννετίδη του Γεωργίου, μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, αναπληρούμενο από τον Νικόλαο Τσουκαλά του Εμμανουήλ, μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής.

4) Ευτυχία Σταθοπούλου του Στυλιανού, περιφερειακή σύμβουλο, εκπρόσωπο του πρώτου επιλαχόντος συνδυασμού αναπληρούμενο από τον Μικέ Ζηρούνη του Θεοδοσίου περιφερειακό σύμβουλο.

5) Νικόλαο Παπασταματίου του Ιωάννη, Α’ αντιπρόεδρο Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου ως εκπρόσωπο των Επιμελητηρίων και εργοδοτικών οργανώσεων αναπληρούμενο από τον Απόστολο Ασπράκη του Γεωργίου οικονομικό επόπτη Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

6) Νικόλαο Μπόνη του Κώνσταντίνου, Γραμματέα Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), εκπρόσωπος Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου και Ομοσπονδίας Εμπορίου Δωδεκανήσου αναπληρούμενο από τον Νικόλαο Νομικό του Εμμανουήλ, πρόεδρο Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Σαντορίνης

7) Παναγιώτη Εγγλέζο του Γεωργίου, πρόεδρο Εργατικού Κέντρου Ρόδου ως εκπρόσωπο των εργατικών οργανώσεων, αναπληρούμενο από τον Μάρκο Βουτσίνο του Ιωσήφ, Πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κυκλάδων

8) Ευμορφία Αριστείδου του Αργυρίου, προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικής Λειτουργίας της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, αναπληρούμενη από τον Αντώνιο Λούβαρη του Ιωάννη-Αποστόλου, αναπληρωτή προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

9) Γεώργιο Μηνατσή του Ιωάννη, προϊστάμενο του Τμήματος Εφαρμογής Προγραμμάτων και Έργων της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Δωδεκανήσου της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, αναπληρούμενο από τον Αντώνιο Παπούλη του Εμμανουήλ, προϊστάμενο της Διεύθυνσης Οικονομικού Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. ορίζεται το μέλος του Δ.Σ. Γεώργιος Λεονταρίτης, αντιπεριφερειάρχης

Διαβάστε ακόμη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών