Διάκριση για Κριτούλη και Χατζηανδρέου στο Πανελλήνιο του βάδην

Διάκριση για Κριτούλη και Χατζηανδρέου στο Πανελλήνιο του βάδην

Διάκριση για Κριτούλη και Χατζηανδρέου στο Πανελλήνιο του βάδην

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 422 ΦΟΡΕΣ

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ (Παμμηλιακός) ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βάδην στο Άστρος την Κυριακή, καθώς έφτασε στην 14η νίκη του στη διοργάνωση, κάνοντας μία συντηρητική κούρσα, όμως ο αγώνας είχε και ροδίτικο ενδιαφέρον...

Κατ’ αρχάς, ο αθλητής επέλεξε να αρκεστεί σε μία ακόμη νίκη στα 20χλμ. και να μην κυνηγήσει χρόνο καλύτερο από το 1.26.25, καθώς οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές λόγω του δυνατού αέρα, αλλά και γιατί το προηγούμενο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από ίωση.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Γιάννης Καυκάς (ΑΕ Ολυμπιάς) με 1.26.54 και πέτυχε μεγάλο ατομικό ρεκόρ και το χάλκινο ο Κώστας Ντεντόπουλος (ΑΕ Ολυμπιάς) με 1.33.00.

*Ο Γιώργος Κριτούλης από τον ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 ήταν τέταρτος στην κατηγορία των Ανδρών και πρώτος στην κατηγορία Νέων (Κ23) με 1 ώρα 33.05.

Ο 20χρονος αθλητής, που γυμνάζεται με τον Ναπολέοντα Κεφαλόπουλο, άφησε καλές εντυπώσεις στην πρώτη του παρουσία στην απόσταση, στην οποία θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το 2025 μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Κ23.

Όσον αφορά τις Νεανίδες (Κ20), η Αρετή-Μαρία Χατζηανδρέου, επίσης από τον ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009, είχε επίδοση στα 10χλμ. 1.03.11 και πήρε την 1η θέση. Την αθλήτρια μάλιστα συγχαίρουν με ανακοίνωσή τους η διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΕΠΑΛ Παραδεισίου, όπου είναι μαθήτρια της Γ’ Λυκείου.  

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”