Η Ένωση Πολυτέκνων Δωδεκανήσου βράβευσε τον Μητροπολίτη κ.κ. Παΐσιο

Η  Ένωση Πολυτέκνων Δωδεκανήσου βράβευσε τον Μητροπολίτη κ.κ. Παΐσιο

Η Ένωση Πολυτέκνων Δωδεκανήσου βράβευσε τον Μητροπολίτη κ.κ. Παΐσιο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1057 ΦΟΡΕΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024 η κοπή της πίτας της Ένωσης Πολυτέκνων Δωδεκανήσου, στο κατάμεστο από πλήθος κόσμου συνεδριακό κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως στη Λέρο.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η Ένωση Πολυτέκνων Δωδεκανήσου τίμησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Παΐσιο, για την πολύτιμη στήριξη και προσφορά του στις πολύτεκνες οικογένειες της Λέρου που είναι μέλη της Ένωσης.

Πριν τη βράβευση έγινε εκτενή αναφορά στο βιογραφικό και το έργο του Σεβασμιωτάτου. Ο Μητροπολίτης, φανερά συγκινημένος, ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης για την πρωτοβουλία και το πολυσήμαντο έργο που επιτελούν σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Την τιμητική πλακέτα στον Μητροπολίτη απένειμε ο πρ. υπουργός και βουλευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. κ. Μάνος Κόνσολας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύθηκαν επίσης ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Άρτεμις» Αντώνης Νταλλαρής και ο δημοσιογράφος Νίκος Ιγνατίδης.

Στη συνέχεια, ο Μητροπολίτης ευλόγησε τις πίτες της Ένωσης και συνεχάρη τις πολύτεκνες οικογένειες για την πολυσήμαντη προσφορά τους στην πατρίδα και ευχήθηκε σε όλους καλή και ευλογημένη χρονιά.

Η εκδήλωση έκλεισε με παραδοσιακούς σκοπούς και τραγούδια που απέδωσαν θαυμάσια νέα παιδιά – οργανοπαίχτες, μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου «Άρτεμις». Στην εκδήλωση παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Παΐσιος, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ. Στέφανος, ο πρ. υπουργός και βουλευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. κ. Μάνος Κόνσολας, εκπρόσωποι της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Πολυτέκνων Δωδεκανήσου, οι τοπικές Αρχές και πλήθος πολύτεκνων οικογενειών. Επιμέλεια: Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, γραμματεύς Ιεράς Μητροπόλεως.

Διαβάστε ακόμη

Εξαιρετική η εμφάνιση του χορευτικού εργαστηρίου του «Αίθωνα» στη Νίσυρο

Κοντσέρτο κλασικής μουσικής θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου

Πασχαλινή Συναυλία της Φιλαρμονικής δήμου Ρόδου

Σημαντική δράση στο «Χαραλάμπειο Γηροκομείο» από τον Ροταριανό Όμιλο Ρόδος-Κολοσσός

Η αναπαράσταση των Παθών θα γίνει και φέτος στην Παστίδα

Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αιγαίου ο Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος

Κατανυκτική η εκδήλωση στον Ευαγγελισμό, με τους ιεροψάλτες και την Παραδοσιακή Χορωδία

Αναβίωσε στη Νίσυρο το έθιμο της «Καλαντήρας»