Ο Όμιλος H Hotels Collection | Hatzilazarou Group στην ΙΤΒ

Ο  Όμιλος H Hotels Collection | Hatzilazarou Group στην ΙΤΒ

Ο Όμιλος H Hotels Collection | Hatzilazarou Group στην ΙΤΒ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3093 ΦΟΡΕΣ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Όμιλος H Hotels Collection | Ηatzilazarou Group παρευρέθηκε σε μία από τις σημαντικότερες τουριστικές εκθέσεις με διεθνή αναγνώριση, την ITB, η οποία πραγματοποιήθηκε 5-7 Μαρτίου στο Βερολίνο.

Στην έκθεση έδωσαν το «παρών» όλα τα μέλη της οικογένειας Χατζηλαζάρου, καθώς και managers του Ομίλου.

Η ITB φιλοξενεί κάθε χρόνο κορυφαίους επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου, οι οποίοι παρουσιάζουν τις καινοτόμες υπηρεσίες τους σε μία σκηνή παγκόσμιας εμβέλειας.

Παράλληλα, και οι ίδιοι έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν και να υιοθετήσουν νέου τύπου παροχές και προϊόντα, που θα αναβαθμίσουν το τουριστικό τους προϊόν.

Το 2023 περισσότεροι από 5.500 εκθέτες από 161 χώρες παρουσίασαν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες σε περισσότερους από 90.000 επισκέπτες.

Ο Όμιλος Η Hotels Collection συμμετέχει στην έκθεση τα τελευταία 32 χρόνια.

Για το 2024 κατασκεύασε το δικό του περίπτερο, μεγέθους 42 τ.μ. με στόχο να μεταφέρει το λόμπι του πολυτελέστατου ξενοδοχείου Mayia Exclusive Resort & Spa, από τη Ρόδο, κατευθείαν στο Βερολίνο.

Η H Hotels Collection | Chatzilazarou Group συμμετέχει και δραστηριοποιείται σε παγκοσμίου φήμης γεγονότα, όχι μόνο για ν’ αναδείξει και να τελειοποιήσει τις ξενοδοχειακές της μονάδες, αλλά και για να εκπροσωπήσει επάξια το νησί της Ρόδου.

Μένοντας πιστή στο να εξελίσσεται, όπως τόσα χρόνια κάνει, επιφυλάσσει νέα projects που πρόκειται να φέρουν σημαντικές καινοτομίες στον τομέα του Τουρισμού σε Ρόδο και Αθήνα.

Διαβάστε ακόμη

Αυθεντικό Μαγιάτικο Πάσχα με τη φιλοξενία της Grecotel

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Ο Όμιλος H Hotels Collection | Hatzilazarou Group μέγας χορηγός του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου της Ρόδου

Δράση «ζωής» στη Ρόδο με τους μαθητές σε πρώτο πλάνο

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

To ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ των SUPER MARKET ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ μόλις βγήκε!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,7 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα