Όλα τα βλέμματα στ’ Αφάντου

Όλα τα βλέμματα στ’ Αφάντου

Όλα τα βλέμματα στ’ Αφάντου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1108 ΦΟΡΕΣ

«Τελικοί» είναι από εδώ και στο εξής όλα τα εντός έδρας παιχνίδια για τον ΑΕΡΑ. Η ομάδα του Αφάντου που βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, θέλει να αξιοποιήσει στο έπακρο την έδρα της, καθώς τα παιχνίδια στο γήπεδό της μπορεί να αποτελέσουν το «κλειδί» προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία.

Οι «κόκκινοι» προετοιμάζονται εντατικά για το πολύ δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στη Ρόδο, η οποία επίσης «καίγεται» για τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους, μιας και κάνει τη δική της μεγάλη προσπάθεια για να κατακτήσει τον τίτλο.

Αναμένεται να γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, το οποίο θα μπορέσει να το παρακολουθήσει και ο φίλαθλος κόσμος μιας και οι γηπεδούχοι έχουν εκτίσει την ποινή της έδρας που τους είχε επιβληθεί.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα καθαρά αγωνιστικά ζητήματα, ο Σουλάι και ο Κουτσιανικούλης έχουν επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων και αν κριθεί από τον προπονητή Δημήτρη Γκάιδα, θα χρησιμοποιηθούν στο ντέρμπι.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”