Εκδήλωση για τον αυτισμό στη Σορωνή

Εκδήλωση για  τον αυτισμό στη Σορωνή

Εκδήλωση για τον αυτισμό στη Σορωνή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1833 ΦΟΡΕΣ

Την ερχόμενη Τρίτη 2 Απριλίου στις 7 το βράδυ στην κοινότητα Σορωνής θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τίτλο «Φωτίζοντας τον αυτισμό».

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Επιτροπή Εκδηλώσεων & Δράσεων και την Επιτροπή Βιβλιοθήκης της Δημοτικής Κοινότητας Σορωνής και θα φιλοξενηθεί στο Νεοκλασικό Κτήριο Σορωνής (παλιό Δημαρχείο) όπου θα λειτουργήσει και Έκθεση Ζωγραφικής από τα σχολεία της Κοινότητας.

Ομιλήτρια θα είναι η κλινική ψυχολόγος, κα Χριστίνα Σαββάκη – Γκρανζάν ενώ θα πάρουν μέρος και εθελοντές ομιλητές. Αναφορικά με τη διεξαγωγή της εκδήλωσης η κα Σαββάκη αναφέρει τα εξής:

«Φωτίζοντας τον αυτισμό. Το σκοτάδι έρχεται πάντα μαζί με την ημιμάθεια, την προκατάληψη και τα στερεότυπα. Το φως, αντίθετα, προκύπτει από τη γνώση, τα ανοιχτά μυαλά και τις ανοιχτές καρδιές στη μοναδικότητα και διαφορετικότητα του καθένα μας. Είμαι υπερήφανη για αυτήν την πρωτοβουλία στον τόπο καταγωγής μου και συγκινημένη από την πρόσκληση να λάβω μέρος σε αυτό το εγχείρημα.

Στις 2 Απριλίου στις 7μ.μ. στη Σορωνή φωτίζουμε τον αυτισμό. Και σας θέλουμε όλους δίπλα μας. Γιατί, όπως γράφει ο αγαπημένος ποιητής Ναζίμ Χικμέτ, "αν δεν καώ εγώ, αν δεν καείς εσύ, αν δεν καούμε εμείς, πώς θα γενούνε τα σκοτάδια λάμψη;».

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας