Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου για τον επαγγελματικό προσανατολισμό

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου για τον επαγγελματικό προσανατολισμό

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου για τον επαγγελματικό προσανατολισμό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 836 ΦΟΡΕΣ

Το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη προσέλευση η εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού, την οποία συνδιοργάνωσαν η Ιερά Μητρόπολις Ρόδου, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, το τμήμα Αεροδιαστημικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και το Ημερήσιο ΓΕΛ Κρεμαστής Ρόδου-σχολείο πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στη Νέα Πτέρυγα του Νεστοριδείου Μελάθρου.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος και ο κ. Γιάννης Παπαδομαρκάκης, προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι ομιλητές παρείχαν σημαντική ενημέρωση για τις σπουδές στην Ελλάδα, τη δομή του Λυκείου, το Εξεταστικό Σύστημα, τα Ψυχομετρικά Εργαλεία, τα Σώματα Ασφαλείας αλλά και τα σχέδια για Εθνικό Απολυτήριο.

Πραγματοποιήθηκε επίσης, αναλυτική παρουσίαση τού Μηχανογραφικού Δελτίου 2024 και έγινε παρουσίαση ευκαιριών για σπουδές στο εξωτερικό με υποτροφία.

Τέλος, έγινε επειδή των προοπτικών στο πεδίο της Αεροδιαστημικής και των Τηλεπικοινωνιών, που αποτελούν επαγγέλματα του «σήμερα» και του «αύριο», από τον πρόεδρο του τμήματος Αεροδιαστημικής Επιστήμης.

Οι οργανωτές θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους ομιλητές κ.κ. Δημήτρη Γρηγοριάδη, Χρήστου Ατλάση και Βάιου Λάππα για τις εξαιρετικές τους παρουσιάσεις, καθώς και το πολυπληθές ακροατήριο για τη συμμετοχή του.

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας