Εκδηλώσεις του Μουσικού Σχολείου Ρόδου

Εκδηλώσεις του Μουσικού Σχολείου Ρόδου

Εκδηλώσεις του Μουσικού Σχολείου Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1138 ΦΟΡΕΣ

Ένας πολύ δημιουργικός Απρίλιος ξεκίνησε για το Μουσικό Σχολείο Ρόδου, αφού διοργανώνονται συναυλίες, φεστιβάλ με μουσικές συμπράξεις, συνεργασίες με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και θεατρικές παραστάσεις.

Με το σχολικό έτος να «τρέχει» και τα μαθήματα της γενικής παιδείας να προχωρούν δυναμικά, τα μουσικά σύνολα του Μουσικού Σχολείου Ρόδου ετοιμάζονται πυρετωδώς για συναυλίες και παραστάσεις.

Αναλυτικότερα, για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου, προγραμματίζουμε τα παρακάτω:
Σάββατο 6/4, στις 19:30: χοροεσπερίδα με ζωντανή μουσική και χορό, στο «Αρίων», με τη διοργάνωση του Συλλόγου Γονέων και του 15μελούς. Τα όποια έσοδα προκύψουν, θα βοηθήσουν στις ιδιαίτερες και πολλαπλές ανάγκες του Σχολείου.

Δευτέρα 8/4, στις 19:00: Ρεσιτάλ πιάνου για 4 χέρια με τίτλο «Η γλώσσα της μουσικής… και η μουσική της γλώσσας». Καλλιτεχνική επιμέλεια- διδασκαλία: Εύα Σπύρου. Επιμέλεια ξένων γλωσσών: Στέλλα Βόμβα, Μαρία Καραπατάκη. Νέα Πτέρυγα Νεστορίδειου Μελάθρου.

Τρίτη 9/4, στις 20:00: Συναυλία της Ορχήστρας Ευρωπαϊκής Μουσικής, σε έργα κλασικής και σύγχρονης μουσικής. Καλλιτεχνική επιμέλεια- διεύθυνση ορχήστρας: Ευάγγελος Μάνδηλας. Διδασκαλία: Ε. Μάνδηλας, Κ. Σκριμπόνης, Ι. Καζαντζίδη. Νέα Πτέρυγα Νεστορίδειου Μελάθρου, στις 20:00.

Πέμπτη 11 έως Κυριακή 14/4: 4ο μουσικό φεστιβάλ «Ρόδος: Σταυροδρόμι Πολιτισμών και Συμπράξεων Μουσικών Σχολείων». Συμμετέχουν δεκάδες μουσικά σύνολα από τα Μουσικά Σχολεία: Αθηνών, Αργολίδας, Κορίνθου, Πάτρας, Πειραιά, Ρόδου, καθώς και από την Ματέρα της Ιταλίας και την Ανδαλουσία της Ισπανίας. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου και στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, με ώρα εισόδου 19:45 και ώρα έναρξης 20:00.

Αναλυτικές πληροφορίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα www.MusicSchoolrhodes.gr και στoυς ιστότοπους
www.facebook.com/MusicSchoolRhodes,
www.youtube.com/MusicSchoolRhodes.

Διαβάστε ακόμη

Πανελλαδικές 2024: Στους 68.851 οι εισακτέοι – Το πρόγραμμα

Στις 4 Ιουνίου οι εξετάσεις ενηλίκων για απόκτηση απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου στην Κάλυμνο

To xρονοδιάγραμμα των εξετάσεων: 20 Μαΐου ξεκινούν στα Λύκεια, 3 Ιουνίου στα Γυμνάσια, από 31 Μαΐου οι Πανελλαδικές στα ΓΕΛ

Δράσεις του 2ου ΕΠΑ.Λ.-Π.ΕΠΑ.Λ. Ρόδου για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

Μοναδική γιορτή επιστήμης και τεχνολογίας, στο 1ο Γ.Ε.Λ. ΡΟΔΟΥ «Βενετόκλειο»

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στο Π.Μ.Σ. με τίτλο «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση»

Πρωτότυπη ενδοσχολική επιμόρφωση του 2ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ρόδου

Πλούσια, παιδαγωγικά και καλλιτεχνικά, η δράση του Μουσικού Σχολείου Ρόδου