Με επιτυχία η εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού

Με επιτυχία η εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού

Με επιτυχία η εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 581 ΦΟΡΕΣ

Την Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού, την οποία διοργάνωσε το Σωματείο Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, σε συνεργασία με την εταιρεία συμβουλευτικής “Career Counseling”.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου υπό τη στήριξή του, ενώ μεταδόθηκε ζωντανά στο youtube, δίνοντας έτσι την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν πλήθος μαθητών, απ’ όλα τα Δωδεκάνησα.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων κ. Φεϊζίδης Κωνσταντίνος, καλωσορίζοντας τούς ομιλητές και το κοινό.

Στη συνέχεια, ο κ. Βάιος Λάππας, καθηγητής στο «Τμήμα Αεροδιαστημικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΕΚΠΑ» μετέφερε τους παρευρισκόμενους την προσωπική του εμπειρία για τις σπουδές στο εξωτερικό.

Τον λόγο πήρε η κα Ματίνα Πουλλή, βιοχημικός – διαιτολόγος επίσημη αντιπρόσωπος του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και του Intercollege Κύπρου στη Ρόδο, παρουσιάζοντας προγράμματα σπουδών και υποτροφιών των συγκεκριμένων Πανεπιστημίων.

Την εκδήλωση έκλεισε ο κ. Ατλάσης Χρήστος, χημικός, διδάκτωρ Ψυχομετρίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ιδρυτής και κύριος υπεύθυνος της Εταιρείας “Career Counselling“ (Σύμβουλοι Καριέρας).

Οι θεματικές που ανέπτυξε ήταν σχετικές με τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές, τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην Αμερική, ενώ στο τέλος έγιναν ερωτήσεις από το κοινό και λύθηκαν απορίες.

Διαβάστε ακόμη

Πανελλαδικές 2024: Στους 68.851 οι εισακτέοι – Το πρόγραμμα

Στις 4 Ιουνίου οι εξετάσεις ενηλίκων για απόκτηση απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου στην Κάλυμνο

To xρονοδιάγραμμα των εξετάσεων: 20 Μαΐου ξεκινούν στα Λύκεια, 3 Ιουνίου στα Γυμνάσια, από 31 Μαΐου οι Πανελλαδικές στα ΓΕΛ

Δράσεις του 2ου ΕΠΑ.Λ.-Π.ΕΠΑ.Λ. Ρόδου για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

Μοναδική γιορτή επιστήμης και τεχνολογίας, στο 1ο Γ.Ε.Λ. ΡΟΔΟΥ «Βενετόκλειο»

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στο Π.Μ.Σ. με τίτλο «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση»

Πρωτότυπη ενδοσχολική επιμόρφωση του 2ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ρόδου

Πλούσια, παιδαγωγικά και καλλιτεχνικά, η δράση του Μουσικού Σχολείου Ρόδου