Κέρδισε κι ελπίζει η Κατταβιά

Κέρδισε κι ελπίζει η Κατταβιά

Κέρδισε κι ελπίζει η Κατταβιά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 235 ΦΟΡΕΣ

Μια σημαντική νίκη πέτυχε χθες η Κατταβιά με 2-1 στο ενωσιακό γήπεδο του Καρακόνερου απέναντι στην Αναγέννηση Ασφενδιού, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής στην Α’ Κατηγορία.

Χάρη σ’ αυτούς τους τρεις βαθμούς οι «κιτρινόμαυροι» συνεχίζουν με αξιώσεις την προσπάθεια για να ξεφύγουν από την τελευταία τριάδα στη βαθμολογία κι ελπίζουν σωτηρία, αν τελικώς δεν υποβιβαστούν τέσσερις ή πέντε ομάδες.

Το σκορ πάντως άνοιξε για τους φιλοξενούμενους στο 5’ με το διαγώνιο σουτ του Μαυρίδη. Στο 15’ η Κατταβιά ισοφάρισε, αφού ο Στεργιόπουλος ανατράπηκε από τον Σωτήρι, κερδίζοντας πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Πάπα. Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι κέρδισαν κι άλλο πέναλτι, πάλι με ανατροπή του Στεργιόπουλου από τον Σωτήρι, αναλαμβάνοντας αυτή τη φορά ο επιθετικός των «κιτρινόμαυρων» την εκτέλεση για το 2-1,


Διαιτητής ήταν ο Λάζαρος Δουλγέρης με βοηθούς τους Κασιώτη και Στεφανάκη.
Α.Ε. Κατταβιάς (Μανώλης Φραντζής – Βασίλης Κρητικός): Μούχο, Δράμη (68’ Στοΐλας), Τσούλλος, Γαμπιεράκης, Γκουβέρος, Δρακόπουλος, Κούτσι, Καρίπης (93’ Φορτομάρης), Μαρκόπουλος (89’ Ταμπουρατζής), Στεργιόπουλος, Πάπα.


Αναγέννηση Ασφενδιού (Ματθαίος Θωνιάτης – Γιάννης Τσολακίδης): Τυράς, Θεοδώρου, Σωτίρι, Ζαΐμι, Βρέττης, Γεροβασίλης, Χασμπάλλα, Θωνιάτης, Χύκα, Πίττας, Μαυρίδης.
Η βαθμολογία μετά τη νίκη της Κατταβιάς: 

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”