Τον συνέλαβαν για μία κλοπή και διαπίστωσαν ότι διέπραξε άλλες δύο!

Τον συνέλαβαν για μία κλοπή και διαπίστωσαν ότι διέπραξε άλλες δύο!

Τον συνέλαβαν για μία κλοπή και διαπίστωσαν ότι διέπραξε άλλες δύο!

Ελευθερία Πελλού

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1382 ΦΟΡΕΣ

Για μία κλοπή μικρού χρηματικού ποσού από καφενείο στην Κάλυμνο καταγγέλθηκε και συνελήφθη 31χρονος στην Κάλυμνο και τελικά διαπιστώθηκε ότι είχε διαπράξει άλλες δύο!

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, οπλοκατοχή και απείθεια και παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη.

Πιο αναλυτικά, όλα ξεκίνησαν προχθές (Τρίτη 09 Απριλίου 2024) όταν καταγγέλθηκε στους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, από 68χρονο ιδιοκτήτη παραδοσιακού καφενείου, ότι του είχαν αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ από την ταμειακή μηχανή του καταστήματός του.

Στο πλαίσιο άμεσης διερεύνησης της καταγγελίας και έπειτα από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα, εξακριβώθηκε ότι, δράστης, της κλοπής ήταν ο 31χρονος, ο οποίος τις πρώτες πρωινές ώρες της 9 Απριλίου 2024, αποπειράθηκε να διαρρήξει περίπτερο και προκάλεσε φθορές στον εξοπλισμό του (αφαίρεσε τελικά αναψυκτικά από το ψυγείο), διέρρηξε το καφενείο και αφαίρεσε χρηματικό ποσό των 20 ευρώ από το ταμείο, ενώ αφαίρεσε από αύλειο χώρο καταστήματος, δίκυκλο μοτοποδήλατο, προκαλώντας φθορές σε αυτό.

Κατά τον εντοπισμό του, προχθές το απόγευμα, ο 31χρονος προέβαλε σθεναρή αντίσταση κατά τη σύλληψή του ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια με λάμα 7 και 10 εκατοστά, αντίστοιχα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω και σε βάρος του κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.

Διαβάστε ακόμη

Κως: Εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης...

Στο εδώλιο Τούρκος για μεταφορά μεταναστών στη Ρόδο

Θα δικαστεί 39χρονος για δέμα που περιείχε 108 γρ. ηρωίνης

Ομάδες ανηλίκων τρομοκρατούν ηλικιωμένους στην Παλιά Πόλη

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της πρώην συζύγου του κατηγορείται 53χρονος

Έστελνε κάψουλες με κοκαΐνη για να μοιράζονται στην Κάλυμνο

Ψώνισαν... χωρίς να πληρώσουν

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διακινούσε κοκαΐνη στην Κάλυμνο