Διαγόρας: Άριστο κλίμα, «βλέπουν» νέα νίκη

Διαγόρας: Άριστο κλίμα, «βλέπουν» νέα νίκη

Διαγόρας: Άριστο κλίμα, «βλέπουν» νέα νίκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 167 ΦΟΡΕΣ

Κάτω από ένα πολύ καλό κλίμα, μετά τη σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού Β’, συνεχίζουν τις προπονήσεις τους οι παίκτες του Διαγόρα, ενόψει του κρίσιμου εντός έδρας αγώνα της Δευτέρας με τον Γιούχτα στο πλαίσιο της συνέχειας των play off του πρωταθλήματος της Super League 2.

Οι «κυανέρυθροι» δείχνουν σε πολύ καλή κατάσταση και είναι αποφασισμένοι να πάρουν άλλους τρεις βαθμούς, για να αποκτήσει έτσι μεγαλύτερη αξία η πρόσφατη νίκη τους. Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και όλοι οι παίκτες είναι «ετοιμοπόλεμοι». Η τελευταία προπόνηση πριν από το παιχνίδι θα γίνει αύριο.


Με τον Τηλυκράτη σήμερα οι Νέοι
Απέναντι στον Τηλυκράτη Λευκάδας αγωνίζονται σήμερα οι Νέοι του Διαγόρα. Το εκτός έδρας παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 4μ.μ. με τους «μικρούς κυανέρυθρους» να στοχεύουν στη νίκη. Το παιχνίδι είναι στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων της Super League 2 ενώ στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής, η Παναχαϊκή θα παίξει εντός έδρας απέναντι στην Καλαμάτα (σήμερα στις 2μ.μ.). Διαιτητής στο παιχνίδι του Διαγόρα θα είναι ο Γιώργος Φίτσας από τον Σύνδεσμο Πρέβεζας/Λευκάδας). «Βοηθοί» του θα είναι οι Νίκος Λύτρας και Ανδρέας Παναγιώτου από τον ίδιο σύνδεσμο.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”