Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε  την παραμονή μας»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 725 ΦΟΡΕΣ

Την άποψη, ότι και για τον Ιάλυσο το παιχνίδι με τον ΑΕΡΑ είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και αναμένεται να κρίνει κατά πολύ την παραμονή, εξέφρασε με δηλώσεις που έκανε στην «Αθλητική Ροδιακή», ο προπονητής του Ιάλυσου, Παναγιώτης Σπάρταλης.

Χαρακτηριστικά, είπε τα εξής:
«Είναι ένα κομβικό παιχνίδι για εμάς, όπως είναι και για τον ΑΕΡΑ βέβαια. Αν νικήσουμε τον αγώνα αυτόν και τον επόμενο που ακολουθεί με τον Αστέρα Βάρης, θεωρώ ότι θα εξασφαλίσουμε την παραμονή μας. Σε διαφορετική περίπτωση, θα παίξουμε για τη σωτηρία μας την τελευταία αγωνιστική, απέναντι στην ομάδα της Μυκόνου».

Ο ίδιος πρόσθεσε και τα εξής:
«Πάντα αυτά τα παιχνίδια κρύβουν κάποιες ιδιαιτερότητες. Πηγαίνουν στη δύναμη και στο πόσο το θέλει ο καθένας. Θεωρώ ότι θα πρέπει να φανούμε ανταγωνιστικοί, όπως και σε όλα τα υπόλοιπα τοπικά ντέρμπι φέτος για να τα καταφέρουμε. Είναι σημαντικό και σε αυτό το παιχνίδι, τα παιδιά να δείξουν την εικόνα που έδειξαν και στα προηγούμενα τοπικά ντέρμπι, προκειμένου να μπορέσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

-Σε ό,τι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά ζητήματα, ο μόνος που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού είναι ο Κάμπα και όπως όλα δείχνουν, δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του στο παιχνίδι αυτό. Όλοι οι υπόλοιποι «ερυθροκίτρινοι» είναι «ετοιμοπόλεμοι». Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί με την τελευταία προπόνηση που θα διεξαχθεί στο «Οικονομίδειο».

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Την Παρασκευή 10/5 στην Πάτρα

Άψογη η διοργάνωση του “Aegean IPSC Cup 2024” από τον Σκοπευτικό Σύλλογο Ρόδου!

Τα αποτελέσματα στο τοπικό μπάσκετ

Πολύτιμες εμπειρίες για την ομάδα ρυθμικής γυμναστικής του Ροδίων Άθλησις

Πολύ καλή η παρουσία της Δάφνης Ρόδου στο διασυλλογικό στίβου Ανδρών-Γυναικών

Ρεκόρ του Γιώργου Λυμπέρη των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Σαφώς αναβαθμισμένος φέτος ο «2ος Δάφνινος Αγώνας» στο φράγμα της Απολακκιάς

Ιάλυσος-Φοίβος: Παίζουν με φόντο τον τελικό