Συγχαρητήρια επιστολή της εταιρείας «Ανακύκλωση Συσκευών ΑΕ» στον δήμο Τήλου

Συγχαρητήρια επιστολή της εταιρείας «Ανακύκλωση Συσκευών ΑΕ» στον δήμο Τήλου

Συγχαρητήρια επιστολή της εταιρείας «Ανακύκλωση Συσκευών ΑΕ» στον δήμο Τήλου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 756 ΦΟΡΕΣ

«Άλλη μια επιβράβευση της πρωτοβουλίας αλλά και της συστηματικής δουλειάς και συνεργασίας του δήμου της Τήλου με τους δημότες καθώς και τους επισκέπτες του νησιού μας. Τα καλύτερα έρχονται», αναφέρει ο δήμος Τήλου σε ανακοίνωσή του μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθεί η συγχαρητήρια επιστολή της εταιρείας «Ανακύκλωση Συσκευών ΑΕ» προς τον δήμο της Τήλου για την άψογη συνεργασία αλλά και τον μεγάλο όγκο ανακυκλώσιμων συσκευών αναλογικά με τον πληθυσμό που απομακρύνθηκε από το νησί τους τελευταίους μήνες:

«Αξιότιμοι συνεργάτες,
Σας είναι γνωστό βεβαίως ότι ο δήμος σας έχει συνάψει σύμβαση συνεργασίας με την “Ανακύκλωση Συσκευών ΑΕ”, που είναι Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Ηλεκτρικού – Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (ΑΗΗΕ), με βάση το Ν.4496/17.

Οι δυσκολίες και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση είναι πολύ σημαντικές. Οι ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό και οικονομικούς πόρους, η έξαρση στο φαινόμενο της παράνομης διακίνησης αποβλήτων έχουν αντίκτυπο στην ορθή περιβαλλοντικά διαχείριση των ΑΗΗΕ.

Παρόλα αυτά, ο δήμος Τήλου κατάφερε να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις συλλογής ΑΗΗΕ για το 2023 και θα θέλαμε να σας συγχαρούμε γι’ αυτές σας τις προσπάθειες αλλά και να δώσουμε ένα παραπάνω κίνητρο, ώστε να συνεχίσετε αυτό το πολύ δύσκολο έργο σας.

Με μεγάλη ικανοποίηση, σας ενημερώνουμε ότι η συνολική ποσότητα ΑΗΗΕ που παρέδωσε ο δήμος Τήλου το 2023 στην “Ανακύκλωση Συσκευών ΑΕ”, προς διαχείριση στις μονάδες ανακύκλωσης, είναι 7400kg. ποσότητα με την οποία ο δήμος επιτυγχάνει τον δ’ στόχο συλλογής σύμφωνα με τη μεταξύ μας σύμβαση.

Τα επιτεύγματα αυτά του δήμου σας έχουν ιδιαίτερη σημασία για το Σύστημά μας αλλά και για την Τοπική Αυτοδιοίκηση συνολικά, δεδομένου ότι έτσι αποδεικνύετε στην πράξη ότι έχετε θέσει σε πολύ υψηλό βαθμό την πολιτική σας για το περιβάλλον, συμβάλλοντας έτσι:

α. Στην προστασία περιβάλλοντος από τα απόβλητα αυτά.
β. Στη μείωση των απορριμμάτων που πηγαίνουν στο ΧΥΤΑ.
γ. Στην εξοικονόμηση πρώτων υλών για την παραγωγική διαδικασία.
δ. Στην καλή εικόνα και προβολή του δήμου σας.

Θέλουμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας αυτή προς εσάς κ. δήμαρχε και να σας συγχαρούμε, όπως και όλους τους εμπλεκομένους με το περιβάλλον, με ιδιαίτερη αναφορά στους εργαζόμενους, δηλώνοντας πως το Σύστημά μας θα συνεχίσει να στηρίζει και να είναι αρωγός στον δήμο σας, για την επιτυχή συνέχιση του προγράμματος αυτού.

Πιστεύουμε ότι και το 2024, με την ενεργή συμμετοχή των πολιτών, τα αποτελέσματα θα είναι αυτά που και εσείς και το Σύστημα προσδοκούμε.
Με εκτίμηση,
Για την “Ανακύκλωση Συσκευών ΑΕ”».

Διαβάστε ακόμη

Εντοπισμός 30 αλλοδαπών στην Τήλο

Ο ΦοΔΣΑ θα αναλάβει τη μηδενική ταφή απορριμμάτων στην Τήλο

Βραδιά αστρονομίας στο νησί της Τήλου

Όλγ. Κεφαλογιάννη: Στην Τήλο είχαμε μία μοναδική εμπειρία μέσα από τις ιδιαίτερες αντιθέσεις του νησιού

Κυριάκος Μητσοτάκης για Τήλο: «Η ανακύκλωση στο 100% είναι ένας στόχος ο οποίος είναι απολύτως εφικτός»

Τήλος: Το πρώτο νησί με μηδενικά απόβλητα παγκοσμίως

Βράβευση του δήμου Τήλου για τη διαχείριση των αποβλήτων

Υπεγράφη η εργολαβική σύμβαση για την τριετή συντήρηση του οδικού δικτύου Τήλου, ύψους 2,08 εκατ. ευρώ