Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 585 ΦΟΡΕΣ

Αποφασισμένοι να κάνουν το παιχνίδι τους, διεκδικώντας άλλους τρεις βαθμούς που θα αποτελέσουν ένα πολύ σημαντικό βήμα για τη μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής είναι οι παίκτες του Διαγόρα, οι οποίοι «δοκιμάζονται» σήμερα στο γήπεδο του Ρέντη από τον Ολυμπιακό Β’.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 3μ.μ. και οι «κυανέρυθροι» δείχνουν σε πολύ καλή κατάσταση. Η αποστολή της ομάδας του νησιού μας βρίσκεται από χθες στην πρωτεύουσα όπου και ολοκλήρωσε την προετοιμασία, της με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Βάρης. Οι μόνοι που δεν θα μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο σημερινό παιχνίδι είναι οι Τσιαντούλας και Γκιάτα. Οι δύο παίκτες έχουν συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και έτσι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, καθώς είναι τιμωρημένοι.

- Διαιτητής θα είναι ο Νίκος Γεωργόπουλος από τον Σύνδεσμο της Αρκαδίας. «Βοηθοί» του ορίστηκαν οι Γιάννης Καραλής (Ηλείας) και Γιώργος Δασκαλομαρκάκης (Ρεθύμνου). «Τέταρτος θα είναι ο Μανώλης Μανδαλενάκης (Ηρακλείου) και παρατηρητής τους ο Νίκος Κούλιας (Κέρκυρας).

Στις 12μ. παίζουν οι Νέοι
Απέναντι στην Παναχαϊκή αγωνίζονται σήμερα οι Νέοι (Κ19) του Διαγόρα. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο ΕΑΚ «Καλλιπάτειρα» και θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι. Μετά από καιρό, οι παίκτες του Μιχάλη Ρίζου επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση, καθώς στα τελευταία δύο παιχνίδια (εκτός έδρας) δεν μπόρεσαν ν’ αγωνιστούν.

Διαιτητής θα είναι ο Θανάσης Κυριακίδης και «βοηθοί» του θα είναι οι Τσαμπίκος Πηδιάκης και Χρήστος Κασιώτης.

Διαβάστε ακόμη

Γ' Εθνική: Κατατέθηκε η προσφυγή για τα μπαράζ

ΕΠΣΔ: Στις 11 Μαΐου ο τελικός του Κυπέλλου

Νέες διακρίσεις της ομάδας Aerower Rhodes στον 6ο πανελλήνιο διαγωνισμό εναέριων ακροβατικών

Αποτελέσματα και εικόνες από το διασυλλογικό ανδρών-γυναικών στον στίβο

Στο Promitheas Park Tournament «Ανδρέας Μελιγδής» οι Παμπαίδες του Κολοσσού

Μπαράζ ανόδου: Δεν έπαιξε κανείς για την 2η αγωνιστική

Απόλλων Καλυθιών: «Μετάβαση σε μια νέα εποχή»

Γιώργος Ξύπας: «Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί»