Πασχαλινές διακοπές στο πολυτελές Princess Andriana Resort & Spa

Πασχαλινές διακοπές στο πολυτελές Princess Andriana Resort & Spa

Πασχαλινές διακοπές στο πολυτελές Princess Andriana Resort & Spa

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1172 ΦΟΡΕΣ

Ο όμιλος H Hotels Collection σας προσκαλεί να περάσετε τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα στο μαγευτικό ξενοδοχείο Princess Andriana Resort & Spa.

Θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες να βιώσουν αξέχαστες στιγμές, ο όμιλος προσφέρει ένα πασχαλινό μοναδικό πακέτο. Η προσφορά για 2 άτομα, για 2 διανυκτερεύσεις και άνω, ξεκινάει από 398€ και ισχύει από 3 έως 7 Μαΐου 2024. Περιλαμβάνει δωρεάν αναβάθμιση δωματίου κατόπιν διαθεσιμότητας, 20% έκπτωση στις υπηρεσίες του Spa και πασχαλινές λιχουδιές κατά την άφιξή σας στο δωμάτιο.

Εσείς δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα, εκτός από το να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις διακοπές σας, αφού το ξενοδοχείο έχει οργανώσει ένα γιορτινό 2ήμερο πρόγραμμα για τους καλεσμένους του.

Το Μ. Σάββατο θα πραγματοποιηθεί δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και την Κυριακή του Πάσχα είναι προγραμματισμένες άλλες 4 εκδηλώσεις, καθ’ όλη τη διάρκεια την ημέρας, στις οποίες θα τσουγκρίσετε αυγά και θα απολαύσετε παραδοσιακά εδέσματα όπως αρνάκι, κοκορέτσι και άλλα υπό το άκουσμα ζωντανής μουσικής.

Οι κρατήσεις μπορούν να γίνου τηλεφωνικά στο +22444 40 107 ή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://hhotels.gr/el/easter-offer/.

Σας περιμένουμε όλους εκεί, TO MAKE YOUR MOMENTS MATTER!

Διαβάστε ακόμη

Πώς διαμορφώνεται το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων ΟΠΑΠ τη Μ. Εβδομάδα και το Πάσχα – Τι αλλάζει στις κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΤΟ

Νέους συνεργάτες για να στελεχώσουν το δυναμικό της αναζητά η Caterplus

Ενιαίος Ψηφιακός Χάρτης & Εθνικό Μητρώο Υποδομών: To ΤΕΕ κάνει πράξη την ψηφιακή μετάβαση

«Μαζί για όσα αγαπάς! Μαζί για τα παιδιά!» από τα My market!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Τα ξενοδοχεία της Ρόδου σάρωσαν στα βραβεία του Tripadvisor

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,6 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

To ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ φυλλάδιο προσφορών των Super Market Παναγιωτάς κυκλοφόρησε!