Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος  είχε στοχοποιηθεί!»

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1290 ΦΟΡΕΣ

«Η ομάδα είχε στοχοποιηθεί από συγκεκριμένα κέντρα που βρίσκονται στην Αθήνα!». Αυτό επεσήμανε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ρόδου Αντώνης Μαρτίνης κάνοντας παρέμβαση στην διαδικτυακή εκπομπή του xxsports man to man! Ο ίδιος που προανήγγειλε το τέλος του από την ομάδα κατήγγειλε παρασκήνιο το οποίο ήθελε η Ρόδος να πάει στο μπαράζ της παραμονής. Μεταξύ άλλων επεσήμανε και τα εξής:


«Εδώ και 3, 4 μήνες η ομάδα έχει στοχοποιηθεί από συγκεκριμένα κέντρα που βρίσκονται στην Αθήνα και έχουν σχέση και με τη Ρόδο. Αυτό που έκαναν ήταν με την διαιτησία να μας οδηγήσουν να χάσουμε βαθμούς. Όταν διαπιστώσαμε ότι αυτό συνεχίζεται και μάλιστα άγρια, είπαμε θα πάμε και όπου πάει. Για τους ανθρώπους αυτούς που έχουν στοχοποιήσει την ομάδα θα μιλήσω μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Η Ρόδος στοχοποιήθηκε γιατί δεν έκανε τα χατίρια πληρώνοντας λεφτά».


Ο ίδιος αναφερόμενος στον Παναργειακό είπε και τα ακόλουθα:
«Το Άργος το έχετε δει. Είναι ομάδα; Το μόνο που είναι, είναι να κυκλοφορεί κάποιος και να τους στηρίζει με χίλιους τρόπους. Και από εκεί και πέρα να συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να παίρνουν τηλέφωνα τους αντιπάλους παίκτες και να τους τάζουν χιλιάρικα, διχίλιαρα για να κάτσουν να χάσουν. Αυτό κάνει».

Ο πρόεδρος της Ρόδου αναφέρθηκε και στο παρασκήνιο:
«Ο στόχος τους ήταν να μας οδηγήσουν στο μπαράζ. Τους χαλάσαμε τη σούπα. Παίχτηκαν πάρα πολλά. Για να σωθεί ομάδα των Αθηνών έστελναν διαιτησία στη Ρόδο, επειδή παίζαμε με τον αντίπαλο της Αθηναϊκής ομάδας. Και προσπαθούσαν ή να βοηθήσουν ή να μας κόψουν βαθμούς, ανάλογα, για να καταφέρουν τον στόχο. Πρώτον να σωθεί η ομάδα των Αθηνών που δεν θέλω να πω το όνομα και δεύτερο να δώσουν δύναμη στο Άργος. Έφθασαν στο σημείο να μας κλέψουν παίκτη.
Αυτό που έγινε με τον Τσούτση. Έφυγε από τη Ρόδο ενώ είχε πάρει και προκαταβολή την οποία ακόμα τη χρωστάει γιατί είχε πρόβλημα με τη γυναίκα του. Και ξαφνικά βρέθηκε στο Άργος και τώρα αυτό που κάνει και αυτός και οι υπόλοιποι είναι να σιγοψυθυρίζουν στους υπόλοιπους πρώην συμπαίκτες του».


Αναφορικά με την επόμενη ημέρα, τόνισε τα εξής:
«Ο Μαρτίνης κουράστηκε. Κάθε χρόνο δεν είναι δυνατό να βάζει ένας μόνος του από 600.000 μέχρι 800.000. Και αυτό όσοι ζουν την ομάδα από κοντά το γνωρίζουν καλά. Ευτυχώς που είχα ένα άτομο μόνο και βοηθούσε και αυτό προς το τέλος. Αυτά που έδωσα, θα είχα πάρει 4 πολυκατοικίες και θα τις άφηνα στα παιδιά μου. Αξίζει τον κόπο όταν η ομάδα είναι όπως πρέπει να είναι. Όταν την ομάδα τη διοικούν Σουηδοί, Γερμανοί, Αυστραλέζοι και δεν ξέρω τι άλλο… Γιατί εδώ μιλάμε ότι δίνει σύνθημα και τρέχουν όλοι μαζί.


Δεν γίνεται. Σε μια ομάδα που θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, να κάνει πρωταθλητισμό δεν μπορούν να γίνονται αυτά τα πράγματα. Την ομάδα την ανέβασα τρεις φορές στη Super League 2. Το ότι δεν διατηρήθηκε έχει να κάνει με τα στησίματα και τα κυκλώματα.
Όλα αυτά είναι και για βιβλίο, να τα αναφέρουμε κάποια στιγμή για να έχουν γνώση και οι επόμενοι. Όσο αγάπησα την ομάδα εύχομαι να γίνει και από τους επόμενους».

Διαβάστε ακόμη

Ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες για τα «Δρόμεια» η Ραφαέλα Σπανουδάκη

Με το μυαλό στην Παναχαϊκή

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ «Οι νησιώτικες ομάδες είχαν… στήριξη από ψηλά!»

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην ΕΦΟΑ

Στις 29 Μαΐου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΟΠ

Το πρόγραμμα το τοπικού μπάσκετ μετά το Πάσχα

Ξεχώρισαν οι Δωδεκανήσιοι στο Πανελλήνιο Πίστας Παίδων-Κορασίδων κι Εφήβων-Νεανίδων!

Πιστοί στο ραντεβού τους οι Βετεράνοι