Αύριο στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» το διασυλλογικό συνθέτων στίβου Κ16

Αύριο στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» το διασυλλογικό συνθέτων  στίβου Κ16

Αύριο στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» το διασυλλογικό συνθέτων στίβου Κ16

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 494 ΦΟΡΕΣ

Συνέχεια στα διασυλλογικά πρωταθλήματα στίβου αύριο στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα», αφού μαζί με των Ανδρών-Γυναικών κι Εφήβων-Νεανίδων (Κ20) στα απλά, θα διεξαχθεί κι αυτό των συνθέτων Παμπαίδων-Παγκορασίδων α’ (Κ16). Βάσει της προκήρυξης της ΕΑΣ Δωδεκανήσου, τα αγωνίσματα θα ξεκινήσουν στις 9.00 και θα διαρκέσουν ως τις 19.30 με μια διακοπή από τις 12.30 ως τις 16.30.

Περισσότερα για τον αγώνα:
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Στους αγώνες συνθέτων Κ16 δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές και αθλήτριες που έχουν γεννηθεί τα έτη 2009 και 2010, για τους οποίους έχει εκδοθεί από το Σ.Ε.Γ.Α.Σ. δελτίο αθλητικής ιδιότητας σε σωματείο της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου και είναι ενεργό, έχει εκδοθεί ή ανανεωθεί κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, σύμφωνα με τις δηλώσεις των σωματείων.


Επίσης, ανήκουν οπωσδήποτε στη δύναμη των σωματείων – μελών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., που έχουν λάβει ειδική αθλητική αναγνώριση (άρθρο 8 του ν. 2725/1999 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει) και είναι εγγεγραμμένα στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ερασιτεχνικών Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ (άρθρο 142 του ν. 4714/2020).


ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ:
ΕΞΑΘΛΟ Κ16 - ΑΓΟΡΙΩΝ:
Α΄ ΚΥΚΛΟΣ: 100μ. Εμπ – Άλμα σε Μήκος - Σφαιροβολία
Β΄ ΚΥΚΛΟΣ: Ύψος – Ακοντισμός – 1.000μ


ΕΞΑΘΛΟ Κ16 - ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ:
Α΄ ΚΥΚΛΟΣ: 80μ. Εμπ – Άλμα σε Μήκος - Σφαιροβολία
Β΄ ΚΥΚΛΟΣ: Ύψος – Ακοντισμός – 600μ


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ:
Για κάθε μία από τις δύο κατηγορίες αυτών των αγώνων θα ισχύει χωριστή βαθμολογία (ξεχωριστά για τα αγόρια και ξεχωριστά για τα κορίτσια) όπου θα βαθμολογούνται, σύμφωνα με όσα αναφέρονται παρακάτω, οι αθλητές – τριες που θα πετύχουν τα αντίστοιχα όρια βαθμολόγησης.
α) Δεν υπάρχουν όρια υψηλής πριμοδότησης.
β) Υπάρχουν όρια βαθμολόγησης – αξιολόγησης


γ) Κάθε αθλητής – αθλήτρια που πετυχαίνει το όριο βαθμολόγησης και ανεξάρτητα με την θέση κατάταξης βαθμολογείται – αξιολογείται με 8 βαθμούς.
Όρια Βαθμολόγησης – αξιολόγησης και κάλυψης εξόδων μετακίνησης:
Αγοριών: 2.800 Β - Κοριτσιών : 2.900 Β.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ:
Όλα τα αγωνίσματα θα διεξαχθούν κανονικά εφ’ όσον συμμετέχει έστω και ένας αθλητής/τρια.
Ό,τι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, θα ρυθμίζεται από τον τεχνικό υπεύθυνο και τον αλυτάρχη των αγώνων σύμφωνα με τους κανονισμούς.

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ:
Από τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. θα δοθούν έξοδα μετακίνησης στα σωματεία. Το πλαίσιο κάλυψης θα είναι σύμφωνα με τα παρακάτω:

ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ:
1) Για τους αθλητές/τριες που πέτυχαν τα όρια βαθμολόγησης – καταβολής εξόδων και κατετάγησαν στις θέσεις 1η – 3η, κάλυψη 100% των εξόδων σύμφωνα με τα παρακάτω:
α). Ακτοπλοϊκό εισιτήριο.
β). Έξοδα διατροφής (το γεύμα 10 ευρώ) και διαμονής (η διαμονή 20 ευρώ), θα δίνονται σύμφωνα με την ειδική προκήρυξη των αγώνων, ανάλογα με την ακτοπλοϊκή μετακίνηση του κάθε σωματείου και μετά από έγκριση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.


2) Για τους αθλητές/τριες που πέτυχαν τα όρια βαθμολόγησης – καταβολής εξόδων και κατετάγησαν στις θέσεις 4η – 6η, κάλυψη 50% των εξόδων, σύμφωνα με όσα αναφέρονται παραπάνω στις παραγράφους 1 -2.
3) Επίσης θα καλύπτονται αντίστοιχα και σύμφωνα με όσα αναφέρονται παραπάνω στις παραγράφους 1 – 2, τα έξοδα μετακίνησης 100% ΕΝΟΣ συνοδού από κάθε σωματείο, με την προϋπόθεση ότι το σωματείο θα έχει ένα τουλάχιστον αθλητή /τρια στις θέσεις κατάταξης 1η – 3η ενός αγωνίσματος.

Διαβάστε ακόμη

Ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες για τα «Δρόμεια» η Ραφαέλα Σπανουδάκη

Με το μυαλό στην Παναχαϊκή

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ «Οι νησιώτικες ομάδες είχαν… στήριξη από ψηλά!»

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην ΕΦΟΑ

Στις 29 Μαΐου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΟΠ

Το πρόγραμμα το τοπικού μπάσκετ μετά το Πάσχα

Ξεχώρισαν οι Δωδεκανήσιοι στο Πανελλήνιο Πίστας Παίδων-Κορασίδων κι Εφήβων-Νεανίδων!

Πιστοί στο ραντεβού τους οι Βετεράνοι