Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 909 ΦΟΡΕΣ

Δίκαιη χαρακτήρισε την παραμονή της ομάδας του στη Γ’ Εθνική ο τεχνικός Παναγιώτης Σπάρταλης. Μετά τη χθεσινή νίκη με 1 - 0 επί του Αστέρα Βάρης στο «Οικονομίδειο», οι «ερυθροκίτρινοι» ανανέωσαν τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και έτσι το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στην ΑΕ Μυκόνου θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή», ο νεαρός τεχνικός, τόνισε τα εξής:
«Ξέραμε ότι ήταν σημαντικό παιχνίδι. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολλά προβλήματα και μια ομάδα που φαινομενικά ήταν αδιάφορη αλλά είναι πολύ καλή. Τέλος καλό όλα καλά για εμάς. Πετύχαμε τη νίκη και τον μεγάλο στόχο, που από την αρχή της σεζόν ήταν δύσκολος σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Νομίζω ότι πλέον νιώθουμε ανακούφιση μετά από τις τελευταίες εβδομάδες που ήταν πολύ πιεστικές. Το αξίζανε τα παιδιά. Είναι δίκαιη η παραμονή μας».

Σε ερώτηση για το αν και ο ίδιος νιώθει δικαιωμένος, απάντησε ως εξής:
«Σίγουρα νιώθω και εγώ δικαιωμένος. Να συγχαρώ όλους τους συντελεστές, διοίκηση, προπονητές και συνεργάτες μου. Θεωρώ ότι έγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια εδώ και εννιά μήνες. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο στόχος επιτεύχθηκε».

Αναφορικά με τα προπονητικά του όνειρα, είπε τα εξής:
«Ουσιαστικά τώρα ξεκινάω τις σχολές. Θα τις ακολουθήσω και βλέπουμε. Βήμα, βήμα. Έχω και την όρεξη και τον χρόνο. Δεν θέλω να κάνω μεγάλα σχέδια για το μέλλον. Μπήκα στα βαθιά και δεν φοβάμαι τα δύσκολα.

Προς το παρόν κρατάω το ότι για δεύτερη χρονιά η ομάδα παρέμεινε στη Γ’ Εθνική. Και φυσικά, η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα μιας και υπάρχει και το Κύπελλο. Στόχος μας είναι να προκριθούμε στον τελικό και από εκεί και πέρα να πάρουμε και το τρόπαιο, όπως κάναμε και πέρυσι».

Το χθεσινό παιχνίδι
Σ’ ό,τι έχει να κάνει με το χθεσινό παιχνίδι, η ομάδα της Ιαλυσού κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» χάρη σε ένα τέρμα που σημείωσε ο Δωματάς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 50’. Το πέναλτι κέρδισε ο Γιώργου, ο οποίος ανατράπηκε στη μεγάλη περιοχή από τον Μπελαβράκη.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τριανταφύλλου από τον Σύνδεσμο Αργολίδας και «βοηθοί» του ήταν οι Λυκομήτρος και Μακρής (από τον ίδιο σύνδεσμο). Στο 7’ αποβλήθηκε ο Μαρινάκης, καθώς απέτρεψε μια προφανή ευκαιρία.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΙΑΛΥΣΟΣ: Τσιγάρος, Χατζηνικόλας, Χότζα, Τερζίου, Πατσίλης (89’ Κοντός), Γιώργου, Ραπάι, Βλαχάβας (85’ Βασιλείου), Πελαρδής (75’ Πιπέρης), Δωματάς, Εμπουμπά.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ: Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Παστρικός, Νικολακόπουλος, Νταγκουνάκης, Ντούνιας, Ντούνης (67’ Γκιούρα), Καλέλα (60’ Μπάκας), Μπελαβράκης, Βασιλειάδης (9’ Μάνος), Μαγγανάς (60’ Καλύβας).

Διαβάστε ακόμη

Ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες για τα «Δρόμεια» η Ραφαέλα Σπανουδάκη

Με το μυαλό στην Παναχαϊκή

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ «Οι νησιώτικες ομάδες είχαν… στήριξη από ψηλά!»

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην ΕΦΟΑ

Στις 29 Μαΐου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΟΠ

Το πρόγραμμα το τοπικού μπάσκετ μετά το Πάσχα

Ξεχώρισαν οι Δωδεκανήσιοι στο Πανελλήνιο Πίστας Παίδων-Κορασίδων κι Εφήβων-Νεανίδων!

Πιστοί στο ραντεβού τους οι Βετεράνοι