"Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων Αναβαθμίζει την Ψηφιακή της Παρουσία με την Three Sixty Marketing"

"Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων Αναβαθμίζει την Ψηφιακή της Παρουσία με την Three Sixty Marketing"

"Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων Αναβαθμίζει την Ψηφιακή της Παρουσία με την Three Sixty Marketing"

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 537 ΦΟΡΕΣ

Την κατασκευή της νέας ιστοσελίδας και το digital marketing της Ομοσπονδίας αναλαμβάνει μέσα από μια Project-Based συνεργασία η εταιρεία Three Sixty Marketing.

Στο πλαίσιο αναβάθμισης της ψηφιακής παρουσίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων εγκαινιάζουμε την νέα μας ιστοσελίδα. Το νέο website hhf.gr τέθηκε σήμερα σε πιλοτική λειτουργία και είναι έτοιμο να προσφέρει μια γρήγορη πλοήγηση σε ένα φιλικό και χρηστικό διαδικτυακό περιβάλλον.

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κος Γιάννης Χατζής δήλωσε:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για την προσπάθεια που ξεκινάει στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού της ψηφιακής παρουσίας της Ομοσπονδίας και ευχαριστούμε την Three Sixty Marketing για τη στήριξή της, στην προσπάθεια αυτή».

Με τη σειρά του ο Managing Partner της Three Sixty Marketing Μιχάλης Ίκουτας δήλωσε:

«Ο τουρισμός αποτελεί τη ραχοκοκκαλιά της Ελληνικής οικονομίας. Ο ρόλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων είναι καταλυτικός ώστε να διατηρηθεί η υπηρεσία της φιλοξενίας σε υψηλά και ανταγωνιστικά επίπεδα. Το να συμβάλουμε έστω και στο ελάχιστο σε αυτή την προσπάθεια αποτελεί τιμή για την εταιρεία μας. Σήμερα η Three Sixty Marketing, με την πολυετή εμπειρία της στην προβολή και προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών στον τομέα του τουρισμού, εγκαινιάζει τη συνεργασία της με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων αξιοποιώντας κάθε σύγχρονο εργαλείο του digital marketing».

Η βραβευμένη εταιρεία «Three Sixty Marketing» είναι Meta Business Partner και Google Partner, διασφαλίζοντας όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για μια ολοκληρωμένη ψηφιακή παρουσία που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του σήμερα.

Διαβάστε ακόμη

Τουρίστες περιμένουν λεωφορείο σε... στάση ανοιχτή με 40 βαθμούς

Πυροπροστασία και γραφειοκρατία

Πρόσκληση σε εθελοντικό καθαρισμό στην παραλία Σορωνής την Κυριακή

Συνάντηση της Μ.Τριανταφυλλοπούλου με την υφυπουργό Τουρισμού

Το 2023, το 21% του πληθυσμού της Ε.Ε. και το 26% της Ελλάδας ζούσε στο όριο της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού

Μεγάλη γιορτή στην πλατεία Παστίδας

«Θρανία στο Αιγαίο» - Ένα υπέροχο περιοδικό γραμμένο από μαθητές των μικρών μας νησιών

Ακόμα περιμένουν το λεωφορείο...