'Πλούσιοι και φτωχοί'... στο Εθνικό Θέατρο

'Πλούσιοι και φτωχοί'... στο Εθνικό Θέατρο

'Πλούσιοι και φτωχοί'... στο Εθνικό Θέατρο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 327 ΦΟΡΕΣ

Οι μουσικές βραδιές στο Εθνικό Θέατρο συνεχίζονται την Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου τα μεσάνυχτα, με τον εικαστικό και περφόρμερ ʼγγελο Παπαδημητρίου και τους φίλους του! Παλιά ερωτικά τραγούδια θα γεμίσουν την αίθουσα εκδηλώσεων, σε μία γιορτή με τίτλο 'Πλού

Οι μουσικές βραδιές στο Εθνικό Θέατρο συνεχίζονται την Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου τα μεσάνυχτα, με τον εικαστικό και περφόρμερ ʼγγελο Παπαδημητρίου και τους φίλους του! Παλιά ερωτικά τραγούδια θα γεμίσουν την αίθουσα εκδηλώσεων, σε μία γιορτή με τίτλο 'Πλούσιοι και φτωχοί'.

Το πάρτυ έχει σχεδιαστεί -λένε οι συντελεστές- με πολλές ανατροπές και πολλούς προσκεκλημένους. Με διάθεση νοσταλγική αλλά και παιχνιδιάρικη, ο ʼγγελος Παπαδημητρίου επιλέγει ελληνικά ερωτικά τραγούδια και αυτοσχεδιάζει προσκαλώντας γνωστούς και άγνωστους φίλους του να πάρουν το μικρόφωνο και να τραγουδήσουν μαζί του.

Ο ʼγγελος Παπαδημητρίου, πολύπλευρος καλλιτέχνης, με πληθωρική παρουσία, κινείται με άνεση μεταξύ της εικαστικής δημιουργίας, της υποκριτικής και του τραγουδιού. Ως ζωγράφος-γλύπτης, έχει κάνει από το 1983 έως σήμερα οκτώ ατομικές εκθέσεις και έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές.

Ως τραγουδιστής, έχει εμφανιστεί σε μεγάλους συναυλιακούς χώρους (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών 1994, 1996), ερμηνεύοντας με επιτυχία παλιά ελαφρά τραγούδια. Τα τελευταία χρόνια συνεργάστηκε με τη Λυρική Σκηνή στις οπερέτες ''Οι Απάχηδες των Αθηνών'' και ''Το μικρόβιο του έρωτα''. Στο πιάνο, ο συνθέτης Κορνήλιος Σελαμσής.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!