Μοναδικό όνειρο η άνοδος, για τον Διαγόρα ...

Μοναδικό όνειρο η άνοδος, για τον Διαγόρα ...

Μοναδικό όνειρο η άνοδος, για τον Διαγόρα ...

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 662 ΦΟΡΕΣ

Την Κυριακή το απόγευμα πραγματοποίησε την «πρώτη» του ο Διαγόρας και τον καθιερωμένο αγιασμό. Αποδυτήρια που θα ζήλευαν μεγάλες ομάδες διαθέτει ο «γηραιός»

Ο Διαγόρας ξεκίνησε προχθές (Κυριακή) την προετοιμασία του στο βοηθητικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου της πόλης.

Νωρίτερα, ο πάτερ Νεκτάριος Πόκκιας έκανε στον χώρο έξω από τη Λέσχη του τον αγιασμό της νέας περιόδου, παρουσία των μελών της διοίκησης, τοπικών φορέων, των παικτών, προπονητών, συνεργατών, παλιών και νέων φίλων του συλλόγου, χορηγών, οργανωμένων και μη φιλάθλων.
Ακολούθησε ο αγιασμός των νέων σύγχρονων αποδυτηρίων που απέκτησε η ποδοσφαιρική ομάδα και που θυμίζουν εκείνα ομάδας μεγάλης Κατηγορίας.

Μετά τις ευλογίες και τις σεμνές και όμορφες ευχές του πατέρα Νεκτάριου, μίλησε ο αντιδήμαρχος Ρόδου και πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Σάββας Διακοσταματίου, που τόνισε:
«Να ευχηθώ σε όλους μια καλή πορεία. Νικηφόρα πορεία. Ο ιστορικότερος σύλλογος της Δωδεκανήσου αξίζει να βρίσκεται πολύ ψηλά. Με επιμονή, υπομονή και σκληρή δουλειά. Από την πλευρά μας, όπως βοηθήσαμε τα τρία τελευταία χρόνια, θα το πράξουμε και φέτος.
Εύχομαι σε όλους, ιδιαίτερα στους παίκτες, να είναι υγιείς και να έχουν μια καλή προετοιμασία. Εύχομαι στο τέλος της χρονιάς να πετύχετε τον στόχο σας».

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΛΕΒΑΡΗΣ
Τον λόγο πήρε ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Φλεβάρης, που με ιδιαίτερη έμφαση στον τόνο της φωνής του είπε:

«Στο σύμβολο του σωματείου, που απεικονίζει το Διαγόρα να τον υψώνουν τα παιδιά του, βλέπει κανείς το τρίπτυχο που συμβολίζει.
Συμβολίζει την πατρίδα, έχοντας ιδρυθεί το 1905 και επιτελώντας έργο πατριωτικό. Συμβολίζει τη Δημοκρατία, καθώς είναι ένα δημοκρατικό σωματείο που πρόσφερε πολλά στον τόπο μας και την κοινωνία μας. Επίσης, συμβολίζει τον αθλητισμό, που υπηρετεί και μέχρι τις μέρες μας. Ο Διαγόρας δεν είναι λόγια, αλλά είναι έργα. Θερμά συγχαρητήρια για τα θαυμάσια αποδυτήρια που θυμίζουν την Μπαρτσελόνα. Από την οργάνωση ξεκινά μια μεγάλη ομάδα. Εύχομαι μια λαμπρή και πετυχημένη χρονιά».


ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ: «ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ…»
Προς τους παρευρισκόμενους μίλησε τελευταίος ο οικοδεσπότης, πρόεδρος του Γ. Σ. Διαγόρας Κώστας Στεφανίδης. Τόνισε:
«Μετά από μια δύσκολη προσπάθεια, είμαστε εδώ. Μετά από τη στιγμή που δεν ξέραμε αν θα υπάρξει διοίκηση, είμαστε εδώ. Και μάλιστα με έργα. Αποφασισμένοι να ματώσουμε. Να ματώσουμε οικονομικά για να φθάσουμε το Διαγόρα εκεί που πρέπει, εκεί που του αξίζει. Και η θέση του είναι μια. Ο Διαγόρας στη Σούπερ Λιγκ και πουθενά αλλού.

Εύχομαι στους παίκτες πρώτα υγεία, επίσης ήθος σε κάτι που θα είμαι αμείλικτος. Ήθος στο γήπεδο και ήθος έξω από το γήπεδο. Θέλω και εργατικότητα. Έτσι θα τα καταφέρουμε. Ο Διαγόρας είναι ήδη πρωταθλητής. Θα το δείτε πόσο σύντομα θα είναι στη Σούπερ Λιγκ».

Ακολούθησε ομιλία του γενικού αρχηγού της ομάδας Γιάννη Μαρκακιού, όπως και του προπονητή Πέτρου Ζουρούδη προς τους παίκτες στα νέα αποδυτήρια και λίγο αργότερα, η πρώτη προπόνηση στο «βοηθητικό».


Στο γήπεδο την ομάδα περίμεναν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της «Θύρας 6», που υποδέχτηκαν τους παίκτες με βεγγαλικά, χαρτάκια, τραγούδια και συνθήματα…

Διαβάστε ακόμη

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή

Να κάνουν αισθητή την παρουσία τους

Αύριο στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» το διασυλλογικό συνθέτων στίβου Κ16

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»