Οι «σφραγίδες» στα...εισιτήρια των Μπαράκα και Σεΐτη

Οι «σφραγίδες» στα...εισιτήρια των Μπαράκα και Σεΐτη

Οι «σφραγίδες» στα...εισιτήρια των Μπαράκα και Σεΐτη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 696 ΦΟΡΕΣ

Θ’ αναχωρήσουν τον Αύγουστο για το Σουόνσι και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ

Επισήμως ανακοινώθηκε από την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ η ελληνική αποστολή για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου του Σουόνσι 18-23 Αυγούστου.

Ανάμεσα στους 30 άνδρες της αποστολής περιλαμβάνονται ο Θανάσης Μπαράκας στο μήκος της κατηγορίας F11 και ο Μιχάλης Σεΐτης στα 200 και 400μ. της T44.

Οι δύο Ροδίτες δεν θα μείνουν απλώς και μόνο στη συμμετοχή στην Ουαλία, αλλά βάσει των προηγουμένων επιδόσεών τους, είναι στα φαβορί ακόμα και για το χρυσό μετάλλιο στα αγωνίσματά τους. Εκτός των 30 ανδρών, στη διοργάνωση με τα ελληνικά χρώματα θα λάβουν μέρος και 18 γυναίκες.

Για το Θανάση Μπαράκα είναι η 16η συνεχόμενη χρονιά που συμμετέχει σε διεθνή διοργάνωση με την εθνική Ελλάδος, χωρίς να χάσει Ευρωπαϊκό, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και Παραολυμπιακούς Αγώνες. Πρώτη του εμφάνιση ήταν το 1999 σε Ευρωπαϊκό στη Λισαβόνα, όπου είχε πάρει την 9η θέση στο μήκος. Μαζί του στην Ουαλία θα ταξιδέψει και ο προπονητής του, Κώστας Κουρούνης.

Το δικό του… ρεκόρ έχει ήδη πετύχει και ο Μιχάλης Σεΐτης, που σε λιγότερο από ένα χρόνο από το ατύχημα το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό του δεξιού του ποδιού, κατάφερε όχι μόνο να εξασφαλίσει συμμετοχή σε διεθνή αγώνα, αλλά και να είναι στους επικρατέστερους για την πρώτη θέση.

Η ελληνική αποστολή αναχωρεί στις 18 Αυγούστου από την Αθήνα για Άμστερνταμ-Μπρίστολ, κι από κει με λεωφορείο στο Σουόνσι.

Διαβάστε ακόμη

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή

Να κάνουν αισθητή την παρουσία τους

Αύριο στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» το διασυλλογικό συνθέτων στίβου Κ16

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου