Spa με θέα στον ωκεανό!

Spa με θέα στον ωκεανό!

Spa με θέα στον ωκεανό!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 318 ΦΟΡΕΣ

Τα κρουαζιερόπλοια ανταγωνίζονται τα ξενοδοχεία

Νέες υπηρεσίες spa και υγείες-ευεξίας ενσωματώνουν στα προγράμματα διακοπών τους οι μεγάλες εταιρίες κρουαζιέρας του κόσμου, προσφέροντας τη δυνατότητα στους πελάτες τους να βρίσκουν όλο το φάσμα υπηρεσιών χαλάρωσης και καλής υγείας συγκεντρωμένες στα κέντρα spa των πλοίων, ενώ απολαμβάνουν διακοπές κρουαζιέρας.

Σύμφωνα με την Διεθνή Ένωση Κρουαζιέρας CLIA, η ευεξία και καλή υγεία στις διακοπές κρουαζιέρας δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Τα κέντρα ευεξίας των σύγχρονων κρουαζιερόπλοιων ανταγωνίζονται εκείνα της ξηράς – έχοντας μάλιστα και το πλεονέκτημα της θέας του ωκεανού – και τα παγκόσμιας κλάσης spa που διαθέτουν τα πλοία αυτά διαθέτουν τις τελευταίες και καλύτερες θεραπείες χαλάρωσης, ομορφιάς και ευεξίας.

«Οι καταναλωτές θα έπρεπε να επισκεφθούν πολλά spa και διαφορετικά κέντρα υγείας και ευεξίας για να βρουν τις υπηρεσίες σπα που προσφέρονται στη σύγχρονη κρουαζιέρα» αναφέρει η αρχισυντάκτρια του site για κρατήσεις και ενημέρωση σχετικά με τις διακοπές κρουαζιέρας Onboard.com, MaryAnna Estomba Rousseau.

«Πλέον οι εταιρίες κρουαζιέρας απαντούν στις τάσεις υγείας/ευεξίας με τα πιο σύγχρονα κέντρα ευεξίας, με προσωπικούς γυμναστές, μαθήματα εκγύμνασης, ακόμα και με θεραπείες spa, ενώ ορισμένες προσφέρουν ακόμα και θεραπείες υγείας – όπως λεύκανση δοντιών και ενέσεις Botox – προσφέροντας στους επιβάτες της κρουαζιέρας την ευκαιρία να επιστρέψουν από τις διακοπές τους όχι απλά ξεκούραστοι αλλά και πιο όμορφοι και ευτυχείς από ποτέ», είπε η κυρία Rousseau.

Η παροχή μεγάλης ποικιλίας υπηρεσιών και πολλών εγκαταστάσεων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους χωρίς πρόσθετο κόστος, αλλά και τα μενού των εστιατορίων με επιλογές πιάτων χαμηλής θερμιδικής αξίας, καθιστούν τα κρουαζιερόπλοια έναν χώρο όπου κανείς μπορεί να διατηρήσει εύκολα την ευεξία και τη σιλουέτα του.

Ακολουθώντας την τάση αυτή, οι μεγάλες εταιρίες κρουαζιέρας ενσωμάτωσαν τις παρακάτω υπηρεσίες…

Disney Cruise Line: Οι εγκαταστάσεις Senses Spa & Salon περιλαμβάνουν βίλες για μασάζ με ιδιωτικές βεράντες για ζευγάρια. Στις κρουαζιέρες που «δένουν» στο ιδιωτικό νησί της Disney Castaway Cay στις Μπαχάμες, οι επιβάτες μπορούν να ξεκινήσουν την ημέρα τους με γιόγκα και τρέξιμο 5 χλμ.

Carnival Cruise Lines: Οι επισκέπτες επιλεγμένων της πλοίων που διαθέτουν SportsSquare, μπορούν να συμμετάσχουν σε μάθημα ισορροπίας σε σκοινί, το SkyCourse. Μπορούν επίσης να επιλέξουν προθέρμανση με θέα τον ωκεανό και γυμναστική με βάρη ή να κάνουν τζόκινγκ. Όσοι μένουν σε σουίτες Cloud 9 Spa, οι οποίες προσφέρονται σε επιλεγμένα πλοία, λαμβάνουν επιπλέον πρόσβαση σε εγκαταστάσεις σπα.

Cunard: Μεγάλη ποικιλία σε μασάζ και άλλες θεραπείες χαλάρωσης στο Aqua Therapy Centre. Επιλογές και στο Pilates Institute at Sea ή αδυνάτισμα στα μαθήματα χορού. Επιλογή σπα Canyon Ranch στο μενού.

Holland America Line: Στο Greenhouse Spa & Salon, χαλάρωση σε πισίνα υδροθεραπείας ή στο θερμαινόμενο καθιστικό χαλάρωσης από κεραμικό υλικό. Τμήματα Cardio Ki-Bo Circuit Training ή Aquarobics σε πισίνα. Διαθέσιμες προς κράτηση σουίτες σπα.

Seabourn: Όλες οι θεραπείες περιλαμβάνουν φυσικά συστατικά. Χαλάρωση σε περιοχές με έμφαση στο υγρό στοιχείο, γυμναστική με εξοπλισμό Technogym και Kinesis System. Οι επιβάτες στις ρετιρέ σουίτες σπα έχουν 24ωρη πρόσβαση σε εγκαταστάσεις σπα. Όλοι μπορούν να λάβουν συμπληρωματικές υπηρεσίες μίνι μασάζ στο κατάστρωμα.

Costa Cruises: To Samsara Spa περιλαμβάνει μερικές από τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις σπα/ ευεξίας στη θάλασσα. Στους χώρους του, που είναι θεματικά εμπνευσμένοι από την Ασία, ο επισκέπτης μπορεί να δοκιμάζει ένα μασάζ Ayurvedic ή να χαλαρώσει σε μια πισίνα θαλασσοθεραπείας. Οι επισκέπτες των σουιτών και καμπινών σπα μπορούν να βιώσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία σπα που περιλαμβάνει δείπνο σε εστιατόριο σπα.

Princess Cruise Line: Στο Lotus Spa, ο επισκέπτης μπορεί να δοκιμάσει μια signature περιποίηση σώματος ή να κατευθυνθεί στις εξωτερικές εγκαταστάσεις αποκλειστικά για ενήλικες, το The Sanctuary, για ένα μασάζ. Το αποκλειστικό πρόγραμμα Core.Balance.Strength.Fitness κρατά σε φόρμα τους επιβάτες της κρουαζιέρας ενώ λειτουργούν συμπληρωματικά μαθήματα Zumba στο κατάστρωμα.

Norwegian Cruise Line: Τεράστιο Mandara Spa στα πλοία Norwegian Breakaway και Norwegian Getaway, με Salt Room. Γυμναστική με ποδηλασία σε συστήματα Flywheel Sports ή Nexersys. Στο Breakaway προσφέρονται μαθήματα που δημιουργήθηκαν από της εταιρία χορού ακριβείας The Rockettes.

Celebrity Cruises: Στο Canyon Ranch SpaClub προσφέρεται χαλάρωση με signature μασάζ με θερμούς λίθους ή πολυτελείας στην πισίνα θαλασσοθεραπείας. Επίσης, προσφέρεται Aqua Zumba. Δυνατότητα κράτησης σε ιδιαίτερο δωμάτιο ή σουίτα AquaClass με απεριόριστη πρόβαση σε εγκαταστάσεις σπα καθώς και δείπνο στο εστιατόριο clean cuisine Blu.

Oceania Cruises: Οι εγκαταστάσεις Canyon Ranch SpaClub περιλαμβάνουν ήσυχες, εσωτερικές και εξωτερικές εγκαταστάσεις χαλάρωσης. Προγράμματα άσκησης όπως γιόγκ και ποδηλασία είναι συμπληρωματικές υπηρεσίες. Παρακολούθηση θερμιδών με επιλογές σπα Canyon Ranch και συμβουλές από επαγγελματίες της γυμναστικής.

Crystal Cruises: Η ευεξία περιλαμβάνει σπα με αναφορές στο Feng Shui όπου κανείς μπορεί να απολαύσει θεραπείες όπως Japanese Silk Booster Facial. Άσκηση σε προγράμματα όπως το πρόγραμμα ποδηλασίας Tour de Spin.

MSC Cruises: Στο MSC Divina το Aurea Spa με αναφορές στην Ασία προσφέρεται μια όαση χαλάρωσης, με μενού 21 τύπων μασάζ, από Σιάτσου μέχρι Τάι. Τα προγράμματα άσκησης περιλαμβάνουν Aqua Cycling.

Πηγή: tornosnews.gr

Διαβάστε ακόμη

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων: Iσχυρές αντιδράσεις στην υπερφορολόγηση του κλάδου

Με τον πρέσβη της Σιγκαπούρης συναντήθηκε η υπουργός Τουρισμού

Αυξημένες κρατήσεις από την Ολλανδία και το Βέλγιο

Α. Βασιλικός: Θετικό πρόσημο θα έχει η εφετινή τουριστική χρονιά για την Ελλάδα

Το top - 10 των ξένων αγορών για τον ελληνικό Τουρισμό

Όλγα Κεφαλογιάννη: Τουρισμός και Πολιτισμός καθορίζουν την Ελλάδα

Όλγα Κεφαλογιάννη: Το υπ. Τουρισμού έχει για πρώτη φορά κονδύλια για να αναπτύξει την τουριστική προσφορά

Οι αεροπορικές στη μάχη της Ελλάδας