Κλειστό λόγω... διακοπών το Βενετόκλειο

Κλειστό λόγω... διακοπών το Βενετόκλειο

Κλειστό λόγω... διακοπών το Βενετόκλειο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 916 ΦΟΡΕΣ

Ούτε στον περιβάλλοντα χώρο αλλά ούτε και στο εσωτερικό διαπιστώθηκαν εργασίες συντήρησης, όπως ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση

Στην έναρξη της προετοιμασίας των Αγίων Θεοδώρων την περασμένη Δευτέρα στο κλειστό γυμναστήριο του Βενετοκλείου δεν παρατηρήθηκαν εργασίες στο γήπεδο για τις οποίες υποτίθεται ότι έχει κλείσει από τις 11 Αυγούστου και θα παραμείνει κλειστό έως το τέλος του μήνα.

Το Βενετόκλειο ήταν ίδιο όπως όταν διεξήχθη το εργασιακό τουρνουά μπάσκετ ή το διεθνές τουρνουά παμπαίδων που διοργάνωσε ο ΑΟ Κολοσσός αμέσως πριν κλείσει.

Ούτε στον περιβάλλοντα χώρο αλλά ούτε και στο εσωτερικό διαπιστώθηκαν εργασίες οποιουδήποτε τύπου και σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο λόγος που το γήπεδο θεωρείται επίσημα «κλειστό λόγω συντήρησης» έχει να κάνει περισσότερο με το γεγονός ότι αυτές τις ημέρες είναι σε άδεια ο φύλακας.

Είναι χαρακτηριστικό πως το Βενετόκλειο το άνοιξε για την προπόνηση των Αγίων Θεοδώρων ο υπεύθυνος αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΟΠΑΡ, Γιάννης Τσακίρης, και για όση ώρα διήρκησε το πρόγραμμα της ομάδας, η ίδια είχε και την ευθύνη του γηπέδου.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!