Ποιοι παρέστησαν στην ορκωμοσία στη Σύρο

Ποιοι παρέστησαν  στην ορκωμοσία στη Σύρο

Ποιοι παρέστησαν στην ορκωμοσία στη Σύρο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 690 ΦΟΡΕΣ

Με λαμπρότητα έγινε η διαδικασία

Στο κατάμεστο Θέατρο Απόλλων στην Ερμούπολη της Σύρου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014 η ορκωμοσία της Νέας Περιφερειακής αρχής. Στην ορκωμοσία χοροστάτησαν ο Μητροπολίτης Σύρου και ο Επίσκοπος της Καθολικής Εκκλησίας Σύρου.

Παρευρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κος Σπυρίδων Σπυρίδων, ο Βουλευτής Κυκλάδων κύριος Συρμαλένιος, ο Γενικός Γραμματέας Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού Κων/νος Ζήκος, ο Δήμαρχος Ρόδου, ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Πρωτοδικείου Σύρου, πρώην Βουλευτές Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, οι Πρόεδροι της Ένωσης ξενοδόχων Ρόδου και Σύρου εκπρόσωποι όλων των σωμάτων Ασφαλείας και εκπρόσωποι Νομικών Προσώπων, Οργανώσεων, Σωματείων και Συλλόγων της Σύρου.

Σε σχετική ανακοίνωση που έστειλε χτες ο νέος χωρικός αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Κόκκινος αναφέρονται τα εξής: «Στις ορκωμοσίες των δημοτικών συμβουλίων της Σύρου και της Τήνου (27/8 και 28/8) παρέστη ο κ. Χ. Κόκκινος, ο οποίος χτες στη Σύρο 27/8/2014 ορκίστηκε νέος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου μαζί με το νέο Περιφερειάρχη και νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Ν. Αιγαίου.

Συνοδεύοντας το νέο Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Γ. Χατζημάρκο και τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λιονταρίδη και με στελέχη της νέας Περιφερειακής Αρχής βρέθηκε στην ορκωμοσία αιρετών Α΄ βαθμού αυτοδιοίκησης (Νέος δήμαρχος Σύρου κ. Γ. Μαραγκός και Νέος Δήμαρχος Τήνου κ. Σ. Ορφανός).

Η καλή συνεργασία μεταξύ των μελών της τοπικής αυτοδιοίκησης και οι κοινωνικές συμμαχίες που πρέπει να αναπτυχθούν σε συνδυασμό με την ενότητα των κατοίκων του Ν.Αιγαίου αποτελούν βασική προϋπόθεση για την επίλυση προβλημάτων που απασχολούν τα νησιά μας , την επίτευξη της πολυπόθητης αναβάθμισης της ζωής μας και της ανάπτυξης της περιοχής μας».

Διαβάστε ακόμη

ΠΑΣΟΚ Ν. Δωδεκανήσου: Απαράδεκτη η τοποθέτηση της Β. Φλέσσα στη Βουλή για τα Τέμπη

Μ. Κόνσολας: «Εξετάζεται η αναγκαιότητα δημιουργίας αποκεντρωμένων παραρτημάτων της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, σε Ρόδο και Κω»

Γιάννης Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Παράταση στις προθεσμίες για τα χωρίς άδεια καταστήματα σε χερσαίες ζώνες λιμένων»

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς - Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»