Φιλικό βετεράνων με τους ομογενείς!

Φιλικό βετεράνων με τους ομογενείς!

Φιλικό βετεράνων με τους ομογενείς!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 277 ΦΟΡΕΣ

Οι βετεράνοι–αιμοδότες Αφάντου θα φιλοξενήσουν τους εκ Καλύμνου βετεράνους της Αυστραλίας

Μια σημαντική εκδήλωση οργανώνουν μέσα στον Σεπτέμβρη, οι Βετεράνοι-Αιμοδότες Αφάντου, πάντα πιστοί στο στόχο τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο νησί μας θα βρεθούν 30 περίπου βετεράνοι ποδοσφαιριστές καταγόμενοι από την Κάλυμνο που διαμένουν στο Ντάργουιν της Αυστραλίας με σκοπό να γνωρίσουν τη Ρόδο, αλλά και να τιμήσουν τον βετερανισμό δίνοντας φιλικό παιχνίδι.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο Αφάντου το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα.

Στην συνέχεια ο σύλλογος βετεράνων-αιμοδοτών θα παραθέσει δείπνο στους βετεράνους της Αυστραλίας, στο ΛΙΜΑΝΑΚΙ στα Κολύμπια.

Η ομάδα των ομογενών μας και ολόκληρη η αποστολή, θα φιλοξενηθεί στο LIPPIA. Παράλληλα όπως έγινε γνωστό, οι Βετεράνοι – Αιμοδότες Αφάντου ετοιμάζουν ταξίδι στην Κω, για να παίξουν εκεί για φιλανθρωπικό σκοπό, ενώ ενδέχεται να μεταβούν για φιλανθρωπικό σκοπό επίσης, στην Γερμανία τον ερχόμενο Νοέμβρη .

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ
Με αφορμή τώρα την ορκωμοσία των δημοτικών και περιφερειακών αρχών η Διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε χθες την παρακάτω ανακοίνωση:

«Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων των νέων Δημοτικών και Περιφερειακών αρχών οφείλουμε να συγχαρούμε θερμά τον κ. Γιώργο Χατζημάρκο και όλα τα μέλη του περιφερειακού συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, αλλά και τον Φώτη Χατζηδιάκο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, για την επιτυχία τους ευχόμενοι να έχουν την απαιτούμενη σύνεση και να συνδράμουν με τις αποφάσεις τους και τα έργα τους στην πρόοδο αυτού του τόπου που πρέπει να ξαναζήσει στιγμές μεγάλες σε όλους τους τομείς που τον αφορούν. Η στήριξη του συλλόγου μας προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να θεωρηθεί δεδομένη. Καλή δύναμη σε όλους».

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!