Λυπηρή αυλαία, ανοίγει μία νέα

Λυπηρή αυλαία, ανοίγει μία νέα

Λυπηρή αυλαία, ανοίγει μία νέα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1033 ΦΟΡΕΣ

Σε μία ωραία ανάμνηση μετατρέπεται η γυναικεία ομάδα του Άρη. Οι αθλήτριές του μετακομίζουν μαζικά στη νεοσύστατη ΑΣΤΙΡ, που θέλει να επενδύσει στο γυναικείο ποδόσφαιρο

Τίτλοι τέλους πέφτουν για τη γυναικεία ομάδα του Άρη, που όπως όλα δείχνουν, όχι μόνο δεν πρόκειται να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αλλά σβήνει από τον ποδοσφαιρικό χάρτη της Δωδεκανήσου.

Είναι δε πραγματικά κρίμα που η προσπάθεια πέντε ετών μετατρέπεται σε μάταιο κόπο, δημιουργώντας ταυτόχρονα ένα μεγάλο κενό στον αθλητισμό του Αρχαγγέλου, που παύει να προσφέρει επιλογές οργανωμένης ενασχόλησης στα κορίτσια της περιοχής.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η γυναικεία ομάδα του Άρη, που πέρσι συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, έμεινε χωρίς στήριξη, αφού παρά τις προσπάθειές της, η διοίκηση του συλλόγου δεν κατάφερε να βρει ανθρώπους να ασχοληθούν και εν τέλει δήλωσε αδυναμία να διατηρήσει το γυναικείο τμήμα «εν ζωή».

«Μετακομίζουν» στην ΑΣΤΙΡ
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τουλάχιστον δεκαπέντε αθλήτριες του Άρη θα αρχίσουν να παίρνουν από αύριο τις ελευθέρες τους, προκειμένου να ενταχθούν ομαδικά στη νεοϊδρυθείσα ΑΣΤΙΡ. Ο έναν εκ των υπευθύνων του συλλόγου της Ιαλυσού, ο προπονητής Βαγγέλης Χατζηαντωνίου, ενδιαφέρεται ζωηρά για το γυναικείο ποδόσφαιρο και θέλει να δημιουργήσει έναν πρώτο πυρήνα αθλητριών, που θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και που θα προσελκύσει σταδιακά με το παράδειγμά του όσο το δυνατόν περισσότερα κορίτσια της ευρύτερης περιοχής.

Ο στόχος είναι το γυναικείο τμήμα της ΑΣΤΙΡ θα στηθεί σε στέρεες βάσεις και να αναπτυχθεί. Εντός των ημερών θα ληφθεί η απόφαση για τους προπονητές που θα αναλάβουν.

Διαβάστε ακόμη

Να κάνουν αισθητή την παρουσία τους

Αύριο στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» το διασυλλογικό συνθέτων στίβου Κ16

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ