Μεγάλη οικονομική ζημιά υπέστη ο πρόεδρος του ΑΟ Δικαίου

Μεγάλη οικονομική ζημιά υπέστη ο πρόεδρος του ΑΟ Δικαίου

Μεγάλη οικονομική ζημιά υπέστη ο πρόεδρος του ΑΟ Δικαίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 436 ΦΟΡΕΣ

Κάηκε η αποθήκη του με αποτέλεσμα η ζημία του να φτάνει περίπου τις 300.000 Ευρώ!

Μεγάλη ζημιά επαγγελματικής φύσεως έπαθε ο πρόεδρος του Δικαίου Σκεύος Ξυλουράς. Ο κ. Ξυλουράς ο οποίος εμπορεύεται αλεύρι αλλά και είδη ζαχαροπλαστικής είδε την αποθήκη του να καίγεται ολοσχερώς και μαζί ό,τι είχε μέσα σε αυτήν.

Ο πρόεδρος του Δικαίου έπαθε ζημιά ύψους 300.000 Ευρώ όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε από την Κω και προσπαθεί από χθες πλέον, να βάλει σε μια τάξη τα επαγγελματικά του.

Αυτός ήταν ο λόγος που χθες βράδυ, επρόκειτο να συνέλθει το Διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, προκειμένου να επανεξεταστούν οι δοθείσες ήδη αρμοδιότητες και να τον απαλλάξουν κατά κάποιο τρόπο από το βάρος της πίεσης των διοικητικών καθηκόντων, για να μπορέσει να βρει τρόπο να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες που του παρουσιάσθηκαν.

Το Δίκαιο δηλαδή, θα συνεχίσει να λειτουργεί ανεξάρτητα από το μέγεθος της ζημιάς που έπαθε ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας. Θα κατανεμηθούν απλά περισσότερες αρμοδιότητες στα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης του, όπως τονίσθηκε χαρακτηριστικά, χωρίς να αλλάξει κάτι στο Δ.Σ. Στο μεταξύ η δουλειά από την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες συνεχίζεται. Το Δίκαιο κέρδισε για μια ακόμα φορά σε φιλικό το Βαθύ με 4-1 στην Κάλυμνο, σε ένα ματς στο οποίοι οι «κυανόλευυκοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ με γκολ του Σαγρέ (1-0) .

Ο Δρόσος όμως, ο Πανόπουλος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι , ο Μαριάς με κεφαλιά κι ο Τριμμάτης, με κοντινό πλασέ σημείωσαν τα τέσσερα γκολ κι έδωσαν τη νίκη στο Δίκαιο (1-4) .

Στο μεταξύ συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση του Δικαίου. Οι «κυανόλευκοι» κάνουν δικό τους τον Βλαντιμίρωφ, ο οποίος αγωνιζόταν πέρυσι με τα χρώματα του Αντίμαχου. Ο νεαρός μάλιστα ενδέχεται να αγωνισθεί στο επόμενο φιλικό παιχνίδι που θα δοθεί στην Αντιμάχεια με αντίπαλο τον Αντίμαχο στις 18.00.








Διαβάστε ακόμη

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή

Να κάνουν αισθητή την παρουσία τους

Αύριο στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» το διασυλλογικό συνθέτων στίβου Κ16

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος