Αναβλήθηκε η δίκη για την μήνυση του Πάνου Καμμένου

Αναβλήθηκε η δίκη για την μήνυση του Πάνου Καμμένου

Αναβλήθηκε η δίκη για την μήνυση του Πάνου Καμμένου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 634 ΦΟΡΕΣ

Κατηγορεί τον Παύλο Πανηγύρη για συκοφαντική δυσφήμιση

Δεν έγινε τελικά από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου η εκδίκαση της υπόθεσης του πρώην δημάρχου Μεγίστης Παύλου Πανηγύρη ο οποίος κατηγορείται για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου.

Η υπόθεση, η οποία αφορά δηλώσεις που είχε κάνει ο κ. Πανηγύρης για «φέσια» που είχε αφήσει σε επίσκεψή του στο νησί ο κ. Καμμένος, επρόκειτο να εκδικαστεί χθες, ωστόσο το δικαστήριο ανέβαλε τη δίκη λόγω ωραρίου για τις 3 Μαρτίου 2015.

Σημειώνεται πως η ίδια δίκη είχε αναβληθεί και τον Οκτώβριο του προκειμένου να κλητευθούν και να παραβρεθούν στη δίκη οι μάρτυρες μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Έτσι χθες ο κ. Καμμένος βρέθηκε στο νησί μας για να καταθέσει για την υπόθεση, όμως τελικά δεν εκδικάστηκε και έτσι το απόγευμα επέστρεψε στην Αθήνα.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης το καλοκαίρι του 2009 όταν ο κ. Καμμένος ως υφυπουργός Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής είχε προσφύγει στην δικαιοσύνη κατά του κ. Πανηγύρη.

Αιτία για την υποβολή της μήνυσης αποτέλεσαν όμως τα όσα μερικούς μήνες νωρίτερα, ανέφερε σε επιστολές του προς τους τότε Πρωθυπουργό, πρόεδρο της Βουλής και Υπουργό Αιγαίου, ο πρώην δήμαρχος Μεγίστης για τον κ. Καμμένο, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι μοίρασε ψεύτικες υποσχέσεις στους κατοίκους του νησιού, ενώ άφησε και απλήρωτους λογαριασμούς σε εστιατόριο του Καστελλορίζου στο οποίο γευμάτισε.

Ο κ. Πανηγύρης είχε μάλιστα καταγγείλει των πρώην υφυπουργό πως είχε προβεί σε ψευδείς καταγγελίες σε βάρος του για οικονομικές ατασθαλίες στην διαχείριση του δήμου.

Για την υπόθεση είχε υποβάλλει ο κ. Καμμένος μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου η οποία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου για την οποία και διενεργήθηκε προκαταρκτική εξέταση, παίρνοντας έτσι το δρόμο της δικαιοσύνης.

Συνήγορος υπεράσπισης στην υπόθεση είναι ο κ. Μανώλης Κουτσούκος, ενώ τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ εκπροσωπούν οι κ.κ. Μιχάλης Καντιδενός και Στέλιος Κιουρτζής.

Διαβάστε ακόμη

Ανήλικος λήστεψε στη Ρόδο και συνελήφθη στην Κεφαλονιά

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο