Δέσμευση δημάρχου για τα αποδυτήρια της Ψίνθου

Δέσμευση δημάρχου για τα αποδυτήρια της Ψίνθου

Δέσμευση δημάρχου για τα αποδυτήρια της Ψίνθου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 333 ΦΟΡΕΣ

Τους χώρους του γηπέδου επιθεώρησε ο Φώτης Χατζηδιάκος και οι άνθρωποι της Δόξας είναι βέβαιοι πως τα προβλήματα θα αντιμετωπιστούν άμεσα. Κόντρα στον Κλεόβουλο δίνει αύριο το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι η ομάδα του Μιχάλη Μανωλά

Τα ετοιμόρροπα αποδυτήρια του γηπέδου της Ψίνθου είδε από κοντά ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, λίγη ώρα αφού παρακολούθησε τη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου της κοινότητας. Όπως λένε οι άνθρωποι του συλλόγου, ο δήμαρχος δεσμεύτηκε να ξεκινήσουν άμεσα οι απαιτούμενες εργασίες, ώστε τα αποδυτήρια να είναι έγκαιρα έτοιμα και η ομάδα να μην αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα με τη φυσική της έδρα στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Υπενθυμίζεται, πως όπως έχει ήδη διαμηνύσει η ΕΠΣΔ, υπό τις υπάρχουσες συνθήκες και μέχρι τα επιδιορθωθούν τα αποδυτήρια, δεν θα ορίζονται αγώνες στο γήπεδο της Ψίνθου.

Κατά τα άλλα, απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο προπονητής Μιχάλης Μανωλάς από την παρουσία των αναπληρωματικών του, όπως και των νέων παιδιών που διαθέτει η ομάδα του, στο προχθεσινό φιλικό δίτερμα με τη Δήμητρα. Οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές επιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη του τεχνικού τους και έδειξαν πως δικαιούνται να έχουν ευκαιρίες και στα επίσημα παιχνίδια.

Η Δόξα θα κλείσει τον κύκλο των φιλικών αγώνων προετοιμασίας αύριο στις 4:30 το απόγευμα στο γήπεδο της Ψίνθου, οπότε και αντιμετωπίζει τον Κλεόβουλο (η χρυσή τομή με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις πολλών παικτών βρέθηκε και οι δύο ομάδες δεν χρειάστηκε τελικά να ματαιώσουν το ραντεβού τους).

Ο Μιχάλης Μανωλάς θα έχει στη διάθεσή του τόσο τον Κώστα Καβουκλή, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και μπήκε στις προπονήσεις, όσο και τον Δημήτρη Ορφανό, ο οποίος ανέκτησε πλήρως τις δυνάμεις του μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε στις αρχές της εβδομάδας.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Να «κλειδώσει» την παραμονή

Ο στίβος έχει την τιμητική του σήμερα στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»

Μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική: Αναχωρεί με αισιοδοξία ο Φοίβος

Ένα βαθμό θέλει ο Εθνικός Αρχίπολης

Το σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Ρόδος - Γ' Εθνική: Για το γόητρο στη Ραφήνα

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης