Το θέλει πολύ ο Φοίβος...

Το θέλει πολύ ο Φοίβος...

Το θέλει πολύ ο Φοίβος...

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 455 ΦΟΡΕΣ

Δεκαεννέα ποδοσφαιριστές έχει στη διάθεση του για το σημερινό Σούπερ Καπ ο Σάββας Ορφανίδης. Στην αποστολή της ομάδας της Κρεμαστής ο Γιάννης Αρχοντούλης

Ημέρα Σούπερ Καπ η σημερινή για την ομάδα του Φοίβου. Οι Κυπελλούχοι Δωδεκανήσου της περασμένης περιόδου, αντιμετωπίζουν σήμερα στις 17.00 στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου τον πρωταθλητή Ιάλυσο και έχουν στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Δεν έχουν να αποδείξουν κάτι, αλλά θέλουν τη νίκη για πολλούς λόγους. Πρώτα για να δείξουν πως παραμένουν σπουδαία ομάδα στο Δωδεκανησιακό ποδοσφαιρικό χώρο και δεύτερον πως δίκαια, θεωρούνται από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή.

Είναι εξάλλου σημαντική η παράδοση του Φοίβου σε όλους τους θεσμούς και ιδιαίτερη η ικανότητα του, σε σπουδαία παιχνίδια όπως αυτό.

Ο Σάββας Ορφανίδης μέσα από τις πρόσφατες δηλώσεις του, τόνισε χαρακτηριστικά, πώς αντιμετωπίζουν οι Κυπελλούχοι τον σημερινό αντίπαλο τους. Σαν μια από τις καλύτερες ομάδες του νησιού και του νομού γενικότερα.

Έχει απουσίες
Στο σημερινό ματς όμως ο Φοίβος πάει «λαβωμένος» στο Δημ. Στάδιο.

-Ο Τόλης Παϊζάνος θα είναι ο μεγάλος απών, καθώς τον περιμένει ακόμα μια επέμβαση στο χέρι για να απαλλαγεί από τα προβλήματα που του δημιούργησε το τροχαίο και να μπει σε ρυθμούς προπονητικούς, επανερχόμενος και πάλι στην κατάσταση που ήταν.

-Απών θα είναι από την σημερινή… μάχη, και ο Σωκράτης Ορφανίδης, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Φοίβου.

-Αντίθετα με τους δυο προαναφερόμενους, συμπεριλήφθηκε στη δεκαοκτάδα ο Γιάννης Αρχοντούλης, ο οποίος έδειξε να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αλλά ο προπονητής του είναι εκείνος που θα αποφασίσει αν τελικά θα τον ξεκινήσει ή όχι

Με δεκαεννέα
Ο κόουτς του Φοίβου έχει στη διάθεσή του δεκαεννέα ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι Κεφάλας, Ψαρράς, Φελεγκάκης, Γαργάλης, Τζεμαλάι, Φέρο, Ν. Ορφανίδης, Μπιλιάς, Τζιβίλογλου, Αρχοντούλης, Γιούργκεν, Δελαπόρτας, Αξιώτης, Γεωργαλής, Λυμπερόπουλος, Φτάκλας, Μήτρου, Μπούτσκα και Δημητρόπουλος.

Ο Φοίβος θα έχει μαζί του και τους φίλους του που δεν θα πάνε στο γήπεδο οργανωμένα κατ’ εντολή της διοργανώτριας. Θα καταλήξουν στο χώρο της θύρας 6, απέναντι από τη σκεπαστή εξέδρα και θα στηρίξουν από ‘κει την ομάδα τους, ευχόμενοι στο τέλος να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τροπαίου.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!